Memleket Partisi’nde istifa dalgası! Muharrem İnce’ye tutarsız diyerek ayrıldılar

Yayın tarihi: 1 Mayıs 2023 Pazartesi 4:59 pm - Güncelleme: 1 Mayıs 2023 Pazartesi 5:05 pm

Seçimlere iki haftadan kısa süre kala Muharrem İnce’nin Memleket Partisi‘nden peş peşe istifalar gelmeye devam ediyor. Memleket Partisi Beyağaç İlçe Başkanı Vahide Gündoğdu ve tüm yönetimi, “İnce’nin tutarsız davranışlarından dolayı” istifa ettiğini açıkladı.

Memleket Partisi’nin Kastamonu Cide ilçe teşkilatının partiden ayrılmasının ardından bir toplu istifa haberi de Denizli’den geldi. Memleket Partisi Beyağaç İlçe Başkanı Vahide Gündoğdu ve 11 kişilik yönetimi istifa ettiğini açıkladı.

Vahide Gündoğdu video ile yaptığı açıklamada “2 yıldır yürütmüş olduğum Beyağaç İlçe Başkanlığından istifa ediyorum” derken istifa sebebini de şöyle açıkladı:

“Bu kararı almaktaki en etkin faktör, yaklaşan Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı sürecinde sayın Genel Başkan Muharrem İnce’nin tutarsız davranışları olmuştur”

Memleket Partisi Cide yönetimi de istifa etti: Zor olan yapıcı olmaktır

NE OLMUŞTU?

Memleket Partisi Cide İlçe Başkanı Ayşe Demir, sosyal medyada yayınladığı video ile tüm Cide yönetiminin istifa ettiğini duyurmuştu.

Demir, “Bu sistemden kurtulmak istiyoruz. Yıkıcı olmak her zaman kolay olandır. Zor olan yapıcı olmaktır. 3 – 5 kişinin lüks içinde sürdüğü hayatları izlemek yerine tüm Türkiye yurttaşlarının refah ve huzur içinde eşit bir yaşam hakkına sahip olması umudu ile yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte başkanlık görevimden istifa ediyorum” demişti.