Meltem Cumbul Güzel Atlar Diyarı ile geri dönüyor

Yayın tarihi: 8 Aralık 2023 Cuma 6:12 pm - Güncelleme: 8 Aralık 2023 Cuma 6:12 pm

ABD’de yaşama kararı alan ünlü oyuncu Meltem Cumbul, Güzel Atlar Diyarı projesi ile ekranlara geri dönüyor.

‘Yılan Hikayesi’ dizisindeki Zeynep karakteriyle akıllara kazınan ardından ‘Gönül Yarası’ filmindeki Dünya karakteri ile FIPRESCI’den ‘En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’ne kazanan oyuncu Meltem Cumbul yeni proje ile ekranlara geri dönüyor.

Cumbul, bir süredir ekranlardan uzak Amerika’da yaşam sürüyordu.

Birsen Altundaş’ın haberine göre, Meltem Cumbul yeni bir projeyle ekranlara dönmeye karar verdi. Mahsun Kırmızıgül ile el sıkışan Cumbul, Kırmızıgül’ün ‘Güzel Atlar Diyarı’ (GAD) dizisinin kadrosuna dahil oldu. Cumbul, dizinin çekimleri için Amerika’dan İstanbul’a geldi.

GAD dizisinin oyuncu kadrosuna ilk dahil olan oyuncu ‘Yaprak Dökümü’ dizisindeki Ali Rıza karakteriyle hafızalara kazınan Halil Ergün olmuştu. Mahsun Kırmızıgül’ün Murat Tokat’la ortak olduğu Boyut Film, diziyi duayen yapımcı Fatih Aksoy’la beraber çekecek.

İlk bölümlerinin yönetmenliğine Mahsun Kırmızıgül’ün imza atacağı dizide masalsı bir aşk hikâyesi anlatılacak. Çekimleri İstanbul, Diyarbakır, Karadeniz ve Kapadokya’da yapılacak dizinin senaryosunu Feraye Şahin yazıyor. Güzel Atlar Diyarı dizisi Kanal D’de izleyicilerle buluşacak.

Ekranlara geri dönüyor! Alperen Duymaz’ın yeni dizisi belli oldu

Kaynak: TELE1