Melinda Gates defalarca uyarıda bulundu

Yayın tarihi: 13 Mayıs 2021 Perşembe 7:30 am - Güncelleme: 11 Mayıs 2021 Salı 12:41 pm

Uzun bir süredir evli olan Gates çiftinin ayrılma nedeni sonunda belli oldu. Her kafadan farklı bir ses çıksa bile yine de kimse bunu tahmin edemiyordu. İşte merak edilen tüm detaylar.

Gates çiftinin ayrılma nedeni ilk açıklama yapıldığı günden beri fazlasıyla merak ediliyordu. Herkes onların tam olarak ne için ayrılmak istediğini kestiremiyordu. Şimdi ise yeni yeni ortaya çıkan bazı detaylar ayrılma nedenini net bir şekilde ortaya koyuyor. Bill ve Melinda Gates çifti aslında büyük bir olaydan dolayı ayrılmanın eşiğine geldi.

Ortaya çıkan detaylara göre Melinda Gates 2013 yılından beri büyük bir rahatsızlığa sahip. Bu rahatsızlığın nedeni Jeffrey Epstein. Bu adamın ismi birçok yasadışı şeye karıştı. Bunlar arasında insan kaçakçılığı ve cinsel saldırı gibi suçlar var.

Melinda Gates

Gelen son detaylara göre Melinda Gates aslında defalarca uyarıda bulundu. Fakat Bill Gates bu konuda onu dinlemedi. Jeffrey Epstein hakkında iddialar ise gerçekten de korkunç. Bunların en ufak bir bölümünün bile doğru olma ihtimali kafaları karıştırmaya yetiyor.

 

Ortaya atılan bazı iddialar Jeffrey Epstein isimli bu adamın çocuk kaçakçılığı bile yaptığını söylüyor. Onun kendisine ait bir adasının olduğu ve bu adada çocuklara tacizde bulunduğu ifade ediliyor. Ayrıca kendisi bu adalara çeşitli turlar bile düzenlemiş olabilir. Elbette bunlar tamamen iddia aşamasında.

Bill Gates: Zengin ülkeler gerçek et yemeyi bırakmalı!

Melinda Gates tüm bu olanlardan ve Bill Gates ile bu adamın yakınlığından şikayetçiydi. Sonunda dayanamadı ve boşanmaya karar verdi. İkili arasındaki boşanma süreci şu anda bile devam ediyor. Bakalım ilerleyen dönemlerde ne tür sonuçlar ortaya çıkacak.