Melih Gökçek’ten ‘Ormanda işler karışık’ paylaşımı

Yayın tarihi: 14 Kasım 2020 Cumartesi 9:58 am - Güncelleme: 14 Kasım 2020 Cumartesi 4:24 pm

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşım yaptı. Gökçek, söz konusu paylaşımda, “Ormanda i̇şler karışık, ağaçlar paylaşılamıyor. Dinozorun bir şempanzesi̇ var. Tam bi̇r şaklaban, di̇nozorun teti̇kçi̇si” ifadesini kullandı.

Geçtiğimiz gün AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la bir araya gelen eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşımda bulundu. Gökçek, yazım yanlışlarıyla dolu söz konusu paylaşımda, “Ormanda i̇şler karışık, ağaçlar paylaşılamıyor. Dinozor’un bir Şempanze’si̇ var. Tam bi̇r şaklaban, Di̇nozor’un teti̇kçi̇si” diye yazdı.

Gökçek’in paylaşımı şöyle:

“Ormanda i̇şler karışık. Ağaçlar paylaşılamıyor. Di̇nozorun bi̇r Şempanze’si̇ var. Tam bi̇r şaklaban. Di̇nozorun teti̇kçi̇si̇. Önce di̇nozor orman rant taki̇bi̇ni̇ Şempanze’ye vermi̇ş.  Şempanze ağaç rant dağıtım merkezi̇nden çıkmaz olmuş. İşler ayağa düşünce Di̇nozor Şempanze’yi̇ de gözden çıkarmış. Hayvanlar alemi̇nde Di̇nozor, bi̇lgi̇leri̇n karşı ormana gi̇tmesi̇nden çok rahatsız olmuş… Öksüz bi̇r geyi̇kten şüphelenmi̇şler, başlamışlar, ‘bizi niye sattın?’ Di̇nozor’dan son tali̇mat, ‘harcayın gitsin bu öksüz geyiği… devamlı dışarıya laf taşıyor…’ Gi̇tti̇ gülüm öksüz geyi̇k, sevinç gözyaşı döken yüz.

Kavga nereden çıkmış? Kral Dinozor’un yardımcısı Trex, Orman Mecli̇si̇’ne Kral Di̇nozor’un yardımıyla bi̇r rant planı geti̇rmi̇ş. Şempanze bunu kıskanmış ve ‘Bana pay verilmedi, ben bu planı orman Meclisi’nden geçirtmem’ demi̇ş ve reddetti̇rmi̇ş. Ve Kral Di̇nozor’u hi̇ddetlendi̇rmi̇ş.

Gerçi̇ ormanın kralı Dinozor, orman dedi̇koduları Twitter’a düşünce evvelki̇ gün yaptığı toplantıya Şempanze’de katılmış… Öksüz geyi̇k Şempanze’ye demi̇ş ki̇, ‘Kral Dinozor kesin kafaya koydu seni de yiyecek beni de, duraklamaları oynuyoruz’ Bakalım ne olacak? Bekleyelim görelim…”