Melih Gökçek yine TSK harekatı diyerek oyun videosu paylaştı

Yayın tarihi: 21 Kasım 2022 Pazartesi 8:05 am - Güncelleme: 21 Kasım 2022 Pazartesi 8:05 am

Görevinden el çektirilen AKP’li eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ‘Pençe-Kılıç Hava Harekatı’ diyerek oyun videosu paylaştı.

Gökçek Twitter’dan bu defa da Kuzey Suriye’ye yönelik hava saldırısına atıfla “Kılıç kınından çıkınca böyle oluyor” notuyla bir video yayınladı. Videoda öldürülen kişileri PKK’lı sanan Gökçek’e bunun bir oyun videosu olduğu hatırlatıldı.

Melih Gökçek’in ‘kaçakçı’ dediği ABB çalışanı kendi döneminde işe alınmış

Gökçek gelen tepkilerin ardından paylaştığı ikinci mesajında “Evet bu bir bilgisayar oyunu… Ama gerçekte böyle biliyor musunuz? Bir sefer de ben trolleyeyim istedim” dedi.

DAAH ÖNCE DE PAYLAŞMIŞTI

Gökçek’in daha önce de buna benzer çok sayıda skandal paylaşımları olmuştu.

Azerbaycan-Ermenistan çatışmasında da oyun videosu paylaşan Gökçek, Sözcü yazarı Murat Muratoğlu’nun yeni petrol rezervi bulunduğuna dair resmi açıklamaların ardından yayımladığı, “Adana’da bulunan petrolden sonra, Adıyaman’da arama çalışması yapılan iki kuyuda 6 milyar dolarlık Jelibon rezervlerine rastlandı” paylaşımını da ciddiye almıştı.

Gökçek ayrıca Beşiktaş’ın eski Kamerunlu golcüsü Vincent Paté Aboubakar’ı general üniformasıyla fotomontajlı fotoğrafını “Şehit düştü” diyerek paylaşmıştı.

Melih Gökçek’ten dinozor savunması: Mutlaka birileri bir şey yaptı