Melih Gökçek trollendi: Yer altında 6 milyar dolarlık jelibon bulunmuş

Yayın tarihi: 28 Haziran 2022 Salı 10:37 pm - Güncelleme: 28 Haziran 2022 Salı 11:54 pm

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Erdoğan’ın açıklamaları sonrası yapılan esprili paylaşımı gerçek sandı, “Yer altında 6 milyar dolarlık jelibon bulunmuş” dedi. 

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün kabine toplantısı sonrasında “Adana’da petrol arama çalışması yaptığımız iki kuyuda yüksek kaliteli petrol bulduk. Rezerv değeri yaklaşık 1 milyar dolar olarak hesaplanmıştır. Toplam 10 kuyuda üretime geçecek şekilde hazırlanıyoruz” demişti.

Gazeteci Murat Muratoğlu konuya ilişkin esprili bir paylaşımda bulundu. Muratoğlu “Adana’da bulunan petrolden sonra Adıyaman’da arama çalışması yapılan iki kuyuda 6 milyar dolarlık Jelibon rezervlerine rastlandı…” diye yazdı.

‘HAYIR HAYIR FAKE DEĞİL, RESMİ ŞEY’

Fatih Atik’in sunduğu Ankara Masası’na eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bu paylaşımı gerçek sandı. Gökçek “Adıyaman’da yeni bir şey daha bulmuşlar. Bugün gazetede okudum. Ne anlama geldiğini de bilmiyorum. Çocuklar yer ya… Hah işte jelibon bulunmuş. Yer altında 6 milyar dolarlık jelibon bulunmuş” dedi. Atik’in “Fake falan olmasın başkanım” demesi üzerine Gökçek “Hayır hayır fake değil, resmi şey. Arka arkaya bulunuyor” ifadesini kullandı.

https://tele1.com.tr/erdogandan-asgari-ucret-ve-bayram-tatili-aciklamasi-650981/