Melih Gökçek ‘ironi’ videosunu gerçek sandı

Yayın tarihi: 30 Kasım 2021 Salı 12:43 pm - Güncelleme: 14 Ocak 2022 Cuma 2:31 pm

Melih Gökçek, ironik videolarıyla tanınan sosyal medya fenomeni Onur Babacan’ın “Köprüye ateist girdim Müslüman çıktım” dediği  ‘fırtına’ videosunu gerçek sandı.

Türkiye’nin birçok ilinde lodos etkisini sürdürürken, sosyal medya fenomeni Onur Babacan’ın konuyla ilgili ironi yaptığı bir video sosyal medyada gündem oldu.

Babacan, videoda “Köprüye ateist girdim Müslüman çıktım” diyerek motosiklet kullananları uyardı. Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Melih Gökçek ise, Babacan’ın söz konusu videosunu gerçek sandı.

Gökçek, konuyla ilgili paylaşımında “Bugünkü fırtınada. İstanbul’da köprüye ateist olarak girmiş Müslüman olarak çıkmış… Ne mutlu… Rabbim seni kadim Müslümanlar eylesin inşallah… Mutlaka seyredin… RT…” diye yazdı.

Babacan’ın söz konusu videosunun ÜLKE TV’de tartışıldığı da görüldü.

“KENDİME TEŞEKKÜR EDERİM”

Fenomen Babacan Gökçek’in tepkisi sonrası videosuna ilişkin yapılan bir paylaşımı Instagram hesabından alıntılayarak, “Dindar olsaydım bu sayfayı takip ederdim. Dinden rant çıkarmaya çalışmamış, bu zor günlerinde motorculara iyi dileklerini sunmuş. Bende buna vesile olduğum için kendime teşekkür ederim” ifadesini kullandı.

Gökçek’in paylaşımı ve Babacan’ın tepkisi şöyle: