Melih Bulu, İslami Araştırmalar Kulübü Danışmanı Sönmez’i üç göreve birden atadı

Yayın tarihi: 23 Mart 2021 Salı 6:06 pm - Güncelleme: 23 Mart 2021 Salı 6:06 pm

Boğaziçi Üniversitesi’nin Rektörü Melih Bulu, İslami Araştırmalar Kulübü Danışmanı Fazıl Önder Sönmez’i de 3 göreve atadı.

Boğaziçi Üniversitesi’nin Rektörü Melih Bulu‘nun, Prof. Dr. Naci İnci’yi birden fazla göreve atamasına tepkiler bitmeden, İslami Araştırmalar Kulübü Danışmanı Fazıl Önder Sönmez’i de 3 göreve atadı. Sönmez’in hem Rektör Yardımcısı, hem dekan hem de koordinatör olarak atanmasına ilişkin karar üniversitenin resmi internet sitesinde duyuruldu.

Kayyum rektör Melih Bulu seçimi tanımadı!

Bulu’yu protestolarına devam eden öğrenci ve akademisyenler, İslami Araştırmalar Kulübü Danışmanı’nın üç ayrı göreve birden atanmasına tepki gösterdi. Okulun resmi sitesindeki görevlendirmelerde, Boğaziçi Üniversitesi İslami Araştırmalar Kulübü Danışmanı olarak görev yapan Fazıl Önder Sönmez’in Rektör Yardımcısı, Dekan ve Koordinatör olarak atandığını gören öğrenciler, şu açıklamayı yaptı:

“Boğaziçi Üniversitesi’nde İslam Araştırmaları Kulübü Danışman hocası Fazıl Önder Sönmez, Öğrenci İşleri Dekanı olarak atandı. İlgili bilgi okulun resmi internet sitesinde yer almasına rağmen resmi bir duyuru yapılmadı. Bu atamanın ardından Fazıl Önder Sönmez, aynı anda hem Dekan hem Rektör Yardımcısı hem de Koordinatör oldu.”

Melih Bulu’nun yardımcısı Naci İnci, öğrencilerin sorularını cevaplayamadı: Utanmıyor musunuz?