Melek’in katili: “Bir anlık öfkeyle yaptım”

Yayın tarihi: 2 Ağustos 2022 Salı 12:11 pm - Güncelleme: 2 Ağustos 2022 Salı 12:39 pm

Adana’da gece uyurken kalbinden bıçaklanarak öldürülen Melek Yıldırım’ın katil zanlısı Ramazan Ünal’ın, “Kıskançlık krizine girdim. Bir anlık öfkeyle yaptım, pişmanım” dediği ortaya çıktı.

Adana’nın Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Melek Yıldırım, 3 ay önce Ramazan Ü. ile tanıştı. İkili kısa süre sonra dini nikah yaparak Yıldırım’ın 1 ve 12 yaşlarındaki 2 çocuğuyla yaşamaya başladı. Bir süre sonra Ramazan Ü. kıskançlık nedeniyle Yıldırım’la sık sık tartışmaya başladı. Dün akşam saatlerinde çift tekrar tartıştı. Ramazan Ü. tartışma sırasında Melek Yıldırım’a şiddet uyguladı. Daha sonra Yıldırım, 2 çocuğuyla balkonda uyumaya başladı. Gece saatlerinde mutfaktan aldığı bıçakla balkona çıkan Ramazan Ü., çocuklarıyla uyuyan Melek Yıldırım’ı kalbinden bıçakladı ve ardından kuzeninin evine kaçtı.

Ramazan Ünal polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Ünal’ın, polisteki ifadesinde, “Sürekli kocasıyla konuşuyordu. Bu nedenle kıskançlık krizine girdim. Bir anlık öfkeyle yaptım, pişmanım” dediği ortaya çıktı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ünal, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Kadını çocuklarının yanında uyurken kalbinden bıçakladı