Melek Mosso’nun yerine sahneye çıkacak Işın Karaca ilk kez konuştu

Yayın tarihi: 3 Haziran 2022 Cuma 10:25 am - Güncelleme: 3 Haziran 2022 Cuma 10:25 am

Melek Mosso’nun Isparta’da iptal edilen konserinin yerine sahneye çıkacak olan Işın Karaca konuya ilişkin ilk kez açıklama yaptı. Kendisine yöneltilen eleştirilerle ilgili konuşan Karaca, “Hayatım boyunca bu toprakların insanları için şarkı söyledim ve devam edeceğim” dedi.

Melek Mosso’nun iptal edilen konserinin yerine Isparta Uluslararası Gül Festivali’nde sahneye çıkacak olan Işın Karaca, kendisine yönelik eleştirilere ilk kez yanıt verdi. Özgün, Işın Karaca ve Ceyda Düvenci, önceki gün İzmir’de bulunan bir özel eğitim merkezinin açılışına katılarak, kurdele kesti.

Karaca, “Ben hayatım boyunca bu toprakların insanlarına şarkı söyledim ve söylemeye de devam edeceğim. Bu kadar basit” açıklamasını yaptı.

‘BU PROJEDE OLMAKTAN GURURLUYUM’

Açılış sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü isimler, otizmli olan çocuklar hakkında konuştu. Konu hakkında konuşan Ceyda Düvenci, “Özel çocuklar için bir rehabilitasyon merkezi burası. Devletin sunduğu imkanlardan da faydalanıyorlar. Bu tür merkezler çoğaldıkça insanın içi umut doluyor” derken Işın Karaca da “Böyle bir projede yer almaktan dolayı çok gururluyum” dedi.

Melek Mosso: Arkamızda durmanıza gerek yok, yanımızda durun yeter