Mekanın Sahibi, sürpriz bir şekilde tekrardan geri geldi

Yayın tarihi: 15 Kasım 2019 Cuma 2:45 pm - Güncelleme: 15 Kasım 2019 Cuma 2:45 pm

Norm Ender’in Spotify’dan çıkarılan şarkısı Mekanın Sahibi, sürpriz bir şekilde tekrardan geri geldi. Peki, şarkı neden kaldırıldı ve neden geri geldi?

Mekanın Sahibi şarkısı ile Ben Fero, Ezhel, Ceg ve Burry Soprano gibi TRAP müzik işi ile uğraşan rapçileri eleştiren Norm Ender, geçtiğimiz haftalarda ilginç bir olay ile karşılaşmıştı.

Young Slatt & B Stakk Feat Peewee Longway – Work My Move şarkısının beat’i ile aynı olduğu görünen bu şarkı, apar topar Spotify’dan kaldırılmıştı. Diğer müzik platformlarında hala yayın hayatına devam eden şarkının teliften dolayı Spotify’dan kaldırıldığı söylenmişti.

Norm Ender bu olaydan sonra Twitter hesabı üzerinden; “Loop: Müzik yaparken kullanılan yardımcı ses döngüleridir. Üretim amaçları şarkılarda kullanılmaktır. Aranjörler çok iyi bilir ve kullanır. Sizin bilmiyor oluşunuzdan yararlanmaya çalışan bebelerin kurbanı olmayın! Aynı kumaşla farklı elbiseler yapan terziler gibi, dikiyoruz.” açıklamasında bulunmuştu.

Spotify Premium fiyatı zamlandı!

Bu açıklamadan sonra gözler Spotify cephesine çevrildi. Spotify da bugün 37 milyondan fazla dinlenen Norm Ender – Mekanın Sahibi şarkısını yeniden platformuna ekledi. Şimdilik bu kaldırma ve tekrar ekleme olayının kesin nedeninin bilinmediği belirtelim.