Mekanda zorla masaya oturtulmak istenilen kadınlar dehşeti yaşadı! Önleri kesildi, darp edildiler

Yayın tarihi: 3 Ağustos 2024 Cumartesi 1:47 am - Güncelleme: 3 Ağustos 2024 Cumartesi 11:06 am

İstanbul Beyoğlu’nda meyhaneye eğlenmek için giden 3 genç kız arkadaşın masasına gelen görevli “Yan masadan sizi beğenmişler, şampanya ikram etmek istiyorlar” dedi. Teklifi kabul etmeyen genç kızlar hesabı istedi. Parayı ödeyen genç kızların önü kapı önünde kesildi. İçlerinden birinin saçı çekilerek yüzüne dizle vuruldu. Yaşanan bu dehşet görüntüler güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Halk TV’nin haberine göre; 22 yaşında A.İ.K, 20 yaşınaki H.E ve 23 yaşında Y.T. adlı 3 genç kız eğlenmek için Beyoğlu Cihangir’de bulunan boğaz manzaralı lüks bir meyhaneye gitti. İddialara göre, meyhanede oturan 3 genç kıza yan masadan laf atıldı. Bu durumdan rahatsız olan genç kızlar, işletmenin güvenliğine durumu söyleyerek, masalarının değiştirilmesini istedi.

İddialara göre bir süre sonra genç kızların yanına gelen görevli M.D. adlı kişi, yan masadakileri işaret ederek, “Bunlar benim özel misafirlerim sizi beğenmiş, size şampanya göndermek istiyorlar” dedi. Genç kızlar bu teklifi kabul etmeyerek masalarının değiştirilmesi talebini yenilediler.

ŞAMPANYA TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİLER 10 BİN TL HESAPLA KARŞILAŞTILAR

Masalarının değiştirilmemesi üzerine, 3 genç kız hesap isteyerek meyhaneden ayrılmak istedi. İddialara göre kişi başı 475 TL tutması gereken hesap toplamda 10 bin TL geldi. İddialara göre hesaba itiraz edilince, görevli M.D. genç kızlara “Masanızı diğer masayla birleştirelim hesabınızı onlar ödesin.” dedi. Bu durumdan rahatsız olan 3 genç kız 9 bin TL hesap ödeyerek mekandan ayrılmak istedi.

GENÇ KIZI SAÇLARINDAN TUTUP DİZİYLE YÜZÜNE VURDU

Mekandan çıkmaya çalışan 3 genç kızın önü iddialara göre işletme sahibi V.T. tarafından kesilerek “Oturun adamlarla işte, hesabı zaten az verdiniz, yollamam sizi buradan” dedi. Bu sırada Y.T. adlı genç kız diğer görevli M.D. tarafından itilmeye kalkışıldı. Genç kız kendisinin çenesinden tutarak itmeye çalışan M.D.’den kurtulmak için tokat attı. Bu tokattan sonra dehşet görüntüler ortaya çıktı. M.D., Y.T.’nin saçlarından tutup çekerek diziyle yüzüne vurdu. Yaşanan bu anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKINCA ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Yaşanan bu olay sonrası mekandan ayrılan 3 genç kız, iddialara göre mekanın işletme sahibi ve çalışanı tarafından tehdit edildi. Yaşadıkları dehşetten dolayı korkan 3 genç kız , ellerinde bir delil olmadığı korkusuyla önce şikayetçi olmadı.

Olaya ait görüntülerin sosyal medyada yayınlanması üzerine, harekete geçen 3 genç kız, önceki gün Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek yaşadıkları dehşeti anlatarak şikayetçi oldu. Sosyal medyada yayınlanan görüntüleri alarak delil olarak polise veren 3 genç kız, ifadelerinde, yaşananları ayrıntıları ile anlattı.

MEKANIN İLK OLAYI DEĞİL!

Olayın sosyal medyada infial yaratmasının ardından birçok sosyal medya kullanıcısı olayın yaşandığı mekan ile ilgili yaşadıkları benzer durumları anlattı. Anlatılanlar adeta pes dedirtti. İddiaya göre; mekana trençkotla girişin yasak olduğu, masaların erkeklerin oturduğu masalara zorunlu olarak yakın tutulduğu belirtildi.

BELEDİYE BAŞKANINDAN AÇIKLAMA

Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney de konuya ilişkin açıklamada bulundu. Güney şu ifadeleri kullandı:

“Beyoğlu kadınların özgürce ve güvenle yaşadığı, yaşayacağı, eğleneceği ilçedir. Öyle de kalacaktır.

Konuyla ilgili hukuki ve idari süreçleri sonuna kadar takip edeceğiz, Kaymakamlığımız ve Emniyet güçlerimizle koordinasyon halinde bu rezaletin sorumluları hakkında gereğinin yapılmasını sağlayacağız.

Konuyu şahsen takip ediyorum.”

 

İstanbul Havalimanı’nda çalışan işçileri taşıyan servis şarampole uçtu! 9 yaralı

Kaynak: halk tv