Mehmet Özhaseki’nin FETÖ okullarını ziyaretinin yeni fotoğrafı

Yayın tarihi: 30 Ocak 2019 Çarşamba 4:58 am - Güncelleme: 30 Ocak 2019 Çarşamba 4:59 am

AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Habertürk TV’de katıldığı bir programda FETÖ ile ilgili, “17-25 Aralık’ta sayın Cumhurbaşkanımız çok net olarak bize şunu söyledi: ‘FETÖ tehlikeli bir örgüttür.

Bunların hizmet tarafı, hocalık tarafı yok, İslami kisveyi kullandılar.

Benim partimde bunlara sempatiyle bakan varsa istifa etsin…’ Hatırlarsanız 4-5 milletvekili ayrılmıştı” ifadelerini kullandı.

‘FETÖ’YE BİR METREKARE ARSA VERMEDİM’

2 gün önce ise Özhaseki, Hürriyet’ten İpek Özbey’e konuşmuş ve “FETÖ konusunda üstüne gelinebilecek en son adamlardan birisi de benim. Gençliğimden beri yaşadığım hayat çizgisi çok net. 21 yıllık belediye başkanlığımda FETÖ’ye bir metrekare arsa vermemiş ender adamlardan birisiyim… ‘Efendim 15 sene önce, sen falanla kahvaltı ettin, o da FETÖ’cü çıktı’, e ne yapabilirim” demişti

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNDE FOTOĞRAFLAR VAR

FETÖ’ye sempatiyle yaklaşanlardan uzak durduklarını söyleyen Özhaseki’nin açıklamaları, eski paylaşımlarını da gündeme getirdi. Örgüt etkinlikleri için teşekkür eden Özhaseki, Pensilvanya’da FETÖ mensuplarıyla aynı fotoğraf karesinde yer almıştı. Bu iki fotoğraf da sosyal medyada en çok konuşulan konulardan bir tanesi oldu.

Özhaseki, bir paylaşımında, FETÖ’nün tescilli organizasyonlarından biri olan Türkçe Olimpiyatları için, “Türkçe Olimpiyatları’nın bugün bu denli büyük bir etkinlik olmasında emeği geçen herkese teşekkürü borç biliyorum” ifadesini kullanmıştı.

Öte yandan Özhaseki, Pensilvanya’da FETÖ sanıkları ve firarileriyle fotoğraf çektirmişti.