Mehmet Özdilek’ten flaş koronavirüs iddiası!

Yayın tarihi: 14 Mayıs 2020 Perşembe 6:55 pm - Güncelleme: 14 Mayıs 2020 Perşembe 6:59 pm

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da 11 isimde koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından açıklama yapan teknik direktör Mehmet Özdilek, ” Çok takımın, test yapmadan antrenmanlara başladığını biliyorum” dedi.

Bazı takımların test yaptırmadan antrenman yaptığını ya da sadece bir kez test yaptırdıklarını kaydeden Özdilek, “Protokol bize geldikten sonra antrenmanlara başlayan bir çok takımın, test yapmadan antrenmanlara başladığını biliyorum. Buna Süper Lig ve TFF 1. Lig dahil. Bazı takımların test yapıp negatif çıktıktan sonra 2. testi yaptırmadıklarını biliyorum. Bu vakaların zaman içerisinde çok daha fazla artacağını düşünüyorum. Bunu kontrol eden bir mekanizma yok. Bunu kimse kontrol etmiyor. Kulüp diyor ki bir kez test yaptırdım bir daha yapma şansın mümkün değil diyor. Bir daha yaptırmadığını biliyorum. Beşiktaş, Kasımpaşa, Giresunspor’da… Bir çok takımda çıkıp söylenmediğini de ifade ettiklerini biliyorum” dedi.

BB Erzurumspor’da 11 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı!

“TÜM PROSEDÜRLERİ UYGULADIK ANCAK 11 POZİTİF VAKA ÇIKTI”

“Biz 6 gün önce antrenmanlara başladık. TFF Sağlık Kurulu’nun verdiği prosedürleri harfiyen uyguladık. Herkese test yaptırdık, hepsi negatif çıktı. 5. gün tekrar test yaptırdık. Bu süreye kadar da gruplar halinde çalıştık, takım halinde çalışmadık. Evli olanlar akşam evlerine gitti, bekarlar tesiste kaldı. Dün gelen telefon her şeyi alt üst etti. 11 pozitif vakaya rastlandı, 7-8 kişi de sarı diye tabir edilen arada olan kısım.”

Kasımpaşa’da iki koronavirüs vakası!

“DRAMATİK BİR GECE GEÇİRDİK”

“Bunun psikolojik tarafı çok zor. Gece tesisinizin önüne 8-9 tane ambulans geliyor. Yapılması gereken bu tabii. Çok dramatik bir geceydi bizim için. Ben 60 gündür evdeyim, buraya gelirken mecbur olarak izolasyondan ayrılarak geliyorum. Geldiğimiz yerler vakaların en çok görüldüğü yerler.”

Mustafa Cengiz’den ameliyat sonrası ilk açıklama!

“MAÇLARIN OYNANMASI MÜMKÜN DEĞİL”

“TFF Sağlık Kurulu’nda Mete Düren hocamız çok net ifade ediyor, ‘bu ortamda oynanması çok zor diyor. Oynanabilmesi için tüm takımın test yapıp kampa girmesi gerekir, içeri-dışarıyla irtibatın kesilmesi lazım’ diyor. Biz test yapıyoruz, akşam oyuncu evine gidiyor dolayısyla testin bir anlamı kalmıyor. Dün akşam geçirdiğimiz geceyi Allah biliyor. Allah kimseye yaşatmasın. Bu süreçte futbol oynanması mümkün değil.”