Mehmet Metiner’den Erdoğan’a “temizlik” çağrısı

Yayın tarihi: 21 Haziran 2022 Salı 1:29 pm - Güncelleme: 21 Haziran 2022 Salı 1:29 pm

AKP’li Mehmet Metiner, partisine seçim öncesi “çözülme” uyarısı yaptı. “AK Parti, içinden vurulacak” diyen Metiner, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da “temizlik” çağrısında bulundu.

AKP’nin kurucu isimlerinden eski Meclis Başkanı Bülent Arınç ile sert bir tartışma yaşayan AKP’li Mehmet Metiner, Yeni Şafak’taki köşe yazısında parti içerisine dönük mesajlar verdi. “Görünen o ki 2023 seçimleri her türlü insani ve ahlaki temelden yoksun bir kampanya gerçekliğiyle tanıştıracak bizi” diyen Metiner, bu kampanyaya parti içerisinden unsurların da katılacağını öne sürerek “Kripto unsurlar sahaya sürülecek bir bir. AK Parti, içinden vurulacak” dedi.

“TEMİZLİK” ÇAĞRISI

İsmini vermeden AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da “temizlik” çağrısı yapan Metiner, “AK Parti kendi içinde görünen ama Biden masasına mühimmat taşıyan unsurları içinde tutmaya devam ettiği sürece daha çok sırtından vurulacak” iddiasında bulundu.

Seçim öncesinde “İç temizlik kadar iç bütünlük seçime giderken çok çok önemli” vurgusu yapan Metiner, partisini “Aksi takdirde ihanetçiyi ödüllendiren parti algısı içerde başka çözülmeleri ve kırgınlıkları beraberinde getirebilir. Bizden söylemesi” ifadeleriyle uyardı.

Arınç-Metiner kavgası büyüyor: Yazdıklarım yazmak istediklerimin en zayıfı