Mehmet Metiner eski adresine geri döndü

Yayın tarihi: 13 Nisan 2021 Salı 9:55 am - Güncelleme: 13 Nisan 2021 Salı 9:58 am

Eski AKP Milletvekili Mehmet Metiner, Yeni Şafak’ta yazmaya başladı.

Eski AKP Milletvekili Mehmet Metiner, yeniden Yeni Şafak’ta yazmaya başladı. Metiner, ‘Sözümüz, özümüz olsun! Sefer Bismillah!’ başlıklı yazısında Yeni Şafak’ta tekrar yazı yazmaktan mutlu olduğunu belirtti.

Metiner’in yazısından bir bölüm şöyle:

“Yazı yazmak, bir tür seferdir. Bugünden itibaren haftada bir gün, yani şimdilik her salı Yeni Şafak’ta sizlerle olacağım. Sefer bizden, zafer Allah’tandır. O yüzden “Bismillah” diyerek başlıyorum. Rabbim sözümüzü özümüze uygun kılsın. Davamıza hizmetkâr kılsın. Hayırlı bir başlangıç oldu. Kaç aylık bir moladan sonra ilk yazım, Ramazan’ın ilk gününe denk düştü. Ramazan’ın bereketiyle bereketlensin sözümüz. Yeni Şafak’ta yazmak benim için büyük bir onur.

Çünkü Yeni Şafak, dava/mücadele denildiğinde ilk akla gelen gazetemiz. Zor zamanların üssü. Geçmişte de Yeni Şafak’ta yazdım. Uzunca bir süre hem de. Şimdi tekrar yazıyor olmanın heyecanı bir başka. Ne kadar mahir olursanız olun ilk yazı hep bambaşkadır. Her yeni başlangıç, yepyeni bir heyecanı tetikler. Rabbim heyecanımızı eskiltmesin. Dosdoğru yolundan ayırmasın.”