17 yaşında hayattan kopartılan Duygu Delen toprağa verildi

Yayın tarihi: 15 Ağustos 2020 Cumartesi 12:25 pm - Güncelleme: 15 Ağustos 2020 Cumartesi 4:57 pm

Gaziantep’te dün, Atlantik Halı’nın sahibi Bileç Kaplan’ın oğlu Mehmet Kaplan’ın evinin 4. katından düşerek öldüğü iddia edilen 17 yaşındaki Duygu Delen bugün gözyaşları içinde toprağa verildi.

Önceki gün erkek arkadaşı Mehmet Kaplan’ın Batıkent Mahallesi’nde evine şüpheli şekilde hayatını kaybeden Duygu Delen (17) bugün gözyaşları içinde toprağa verildi. Olay sonrası gözaltına alınan Mehmet Kaplan (20) çıkarıldığı mahkemece, ‘cinsel istismar ve kasten öldürme’ suçlamaları ile tutuklandı.

17 yaşındaki Duygu Delen’in ölümünde cinayet iddiası!

Duygu Delen’in cenazesi otopsi işlemlerinin ardından bugün ailesine teslim edildi. Asri Mezarlık’ta Delen için cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye, genç kızın ailesi ile arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Genç kızın cansız bedeni öğleden önce kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

‘ADALET İSTİYORUM’

Kızının cenazesinde konuşan baba Bülent Delen, “Adalet istiyorum. Bir çocuğun ölümü bu şekilde kısa olmuyor. Lütfen adalet istiyorum. Cumhurbaşkanıma yazı yazdım. Benim kızım bu tabutun içinde. Allah rızası için gereken yapılsın” dedi.

Duygu’nun arkadaşları ise söylenilecek çok bir şeylerinin olmadığını ve arkadaşları için gerekenin yapılmasının istediklerini ifade etti.