Mehmet Ali Erbil’in doktorundan ameliyat açıklaması

Yayın tarihi: 14 Kasım 2019 Perşembe 10:56 am - Güncelleme: 14 Kasım 2019 Perşembe 11:20 am

Şovmen Mehmet Ali Erbil’in omurilik ameliyatı olacağı öğrenildi. Erbil’in omuriliğinden ameliyat ile sıvı alınacağı da gelen bilgiler arasında yerini aldı.

Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumunu yakından takip eden doktor Yeşim Erbil, Instagram üzerinden yaptığı açıklamada, “Evinde olsa da doktorları tarafından yakın takip altındaydı. Baş ağrısı nedeni ile yapılan incelemelerde beyinde çok ufak bir alanda kan akımının azaldığı saptandı. Bu nedenle yakın izlem amacı ile yatış yapıldı.” dedi.

Uzun süredir Kaçış Sendromu hastalığıyla pençeleşen Mehmet Ali Erbil, 235 günlük yoğun bakım sürecinden çıkmıştı. Ekranlara dönmeye hazırlandığını da açıklayan Erbil tekrar rahatsızlanınca yoğun bakında tedavi altına alınmıştı.

Mehmet Ali Erbil’in yakalandığı hastalık olan kaçış sendromu nedir? Belirtileri nelerdir?

Yaklaşık iki hafta önce kalp spazmı geçirerek hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil’in geçtiğimiz günlerde yine hastanenin yolunu tuttuğu öğrenilmişti. Bu sefer ise Erbil’in, iki beyin damarında tıkanıklık olduğu öğrenilmişti.

Snobmagazin’in haberine göre; ünlü şovmenin bugün omurilik ameliyatı olacağı öğrenildi. Erbil’in omuriliğinden ameliyat ile sıvı alınacağı da gelen bilgiler arasında yerini aldı. Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumunu yakından takip eden doktor Yeşim Erbil, Instagram üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

”Abim bildiğiniz gibi çok yorucu bir hastane süreci yaşadı.”

Evinde olsa da doktorları tarafından yakın takip altındaydı. Baş ağrısı nedeni ile yapılan incelemelerde beyinde çok ufak bir alanda kan akımının azaldığı saptandı. Bu nedenle yakın izlem amacı ile yatış yapıldı. Bilinci açık konuşuyor yemek yiyor. Endişe edecek bir şey yok. Bu kadar ağır bir süreç sonrasında bu tarz olaylar olabilir. Allah beterinden korusun. Hastalık da şifa da Allah’tan. Yine taburcu olup kendi sayfasından komik paylaşımlar yapar inşallah.”