Mehmet Ali Erbil’e saldırı girişimi

Yayın tarihi: 10 Aralık 2021 Cuma 10:34 am - Güncelleme: 10 Aralık 2021 Cuma 10:34 am

Şovmen Mehmet Ali Erbil, gittiği balıkçıda darp edilmek istendi. Erbil, yan masada oturan müşteri tarafından sandalye ile darp edilmeye çalışıldı. Erbil’e saldıran kişinin Hollanda vatandaşı olduğu belirlendi.

Sarıyer’de bulunan bir balıkçıya giden şovmen Mehmet Ali Erbil’in bulunduğu mekana yabancı uyruklu bir grup geldi. Sabah’tan Dilek Yaman Demir’in haberine göre, iki grup arasında sohbet başladı. Kendisini Şasa ismiyle tanıtan ve Amerikan vatandaşı olduğunu söyleyen bir kişi, Mehmet Ali Erbil’i çok sevdiğini onu dünyaca ünlü bir dergiye çıkarabileceğini söyledi. Bir süre sonra aldığı aşırı alkol nedeniyle kusmaya başlayan Şasa, ardından Erbil’e küfürler savurarak saldırdı.

SANDALYE İLE ERBİL’E VURMAYA ÇALIŞTI

Sohbet etmeye başlayan iki grup arasında daha sonra kendisini Şasa ismiyle tanıtan genç adam Amerikan vatandaşı olduğunu söyledi. Şasa, Erbil’i çok beğendiğini belirterek masasına gitti. Genç adam, kendisinin Amerika’da çok tanınan biri olduğunu, şovmeni dünyaca ünlü bir dergiye çıkarabileceğini söyledi. Ancak bir süre sonra alkolün etkisiyle masada kusmaya başlayan Şasa, yine iddiaya göre Erbil’e küfürler savurarak onu darp etmeye çalıştı.

Oturduğu sandalyeyle Erbil’e vurmaya çalışan Şasa’yı yanındaki arkadaşları sakinleştirdi.

ERBŞİL ŞİKAYETÇİ OLDU

Mekan güvenliğinin duruma müdahalesi sonrası ne olduğunu anlamayan Erbil, polis çağırarak olayla ilgili şikayetçi oldu. Kameralarda, Şasa’nın mekana geldiği 34 P.. plakalı araç tespit edildi. Şasa’nın ifadesi alınması için çalışma başlatıldı.

Taciz edildiğini söyleyen Ece Ronay’dan Erbil’e yanıt: Çocuklara kötü örnek olmasın diye paylaşmadım

Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil’in tacizini ifşa etti!

Tecavüzle suçlanan Mehmet Ali Erbil ile ilgili yeni gelişme