Mehmet Ali Erbil Seda Sayan kavgasına dahil olan Yüce: Ölüm tehdidi alıyorum

Yayın tarihi: 1 Temmuz 2021 Perşembe 10:55 am - Güncelleme: 1 Temmuz 2021 Perşembe 10:55 am

Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan geriliminin başlamasına neden olduğu söylenen Tolga Yüce, katıldığı bir canlı yayında magazin gündemine bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu.

Mehmet Ali Erbil ve Seda Sayan arasında “Geçmişi kirli” polemiği gündemi uzun süre meşgul etmişti. İkilini orta yolu bulmasının ardından olayların başlangıcında ilk paylaşımı yapan Tolga Yüce’den şoke eden açıklamalar geldi.
Uçankuş TV’de yayınlanan Canlı Masa programına telefonla bağlanan Tolga Yüce, “Elimde bana o paylaşımı Erbil’in yaptırdığına dair yazışma ve ses kayıtları var. Bugün yine bir ölüm tehdidi aldım. Telefonla arayıp, o paylaşımı silmemi istediler. Gereken şikayetleri yapacağım. Seni sakat bırakacağız gibi tehditlerde bulundular. Mehmet Ali Bey’e yakın kişiler olduğunu düşünüyorum. Ben bu olayda kullanıldım. Ben sesimi çıkarmayınca beni kurban seçti. Ben hastalığı süresince iki yıl boyunca hastaneye gittim, geldim. Beni ateşin ortasında bıraktı. Beni arayıp deseydi ki ‘Ben programa başlıyorum, sen suçu üstüne al’ ben yine alırdım. Benim abi dediğim, manevi babam dediğim insan medyanın önünde beni defalarca suçladı” dedi.

Tolga Yüce: O paylaşımı bana Mehmet Ali Erbil yaptırdı