‘Mehmet Ali Erbil ikinci kez düştü, hastaneye kaldırıldı’

Yayın tarihi: 7 Haziran 2021 Pazartesi 4:19 pm - Güncelleme: 7 Haziran 2021 Pazartesi 4:23 pm

Kaçış sendromu hastalığıyla mücadele eden 64 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, talihsiz bir kaza daha yaşadığı ve hastanede 1 gün kaldığı belirtildi.

Yaklaşık iki yıl önce evinin banyosunda düşerek kaburgasını zedeleyen 64 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, , tedavi altına alındığı hastanede zor dönemlerden geçmişti. Yaralandıktan sonra kaçış sendromu adı verilen hastalığı nüksettiği açıklanan Mehmet Ali Erbil, uzun bir süre hastanede gözetim altında kalarak tedavi olmuştu.

Posta’dan Suna Akyıldız, Erbil talihsiz bir kaza daha geçirdiğini yazdı. Evinde düşen Erbil’in apar topar hastaneye kaldırıldığı ve bir gün hastanede kaldığı belirtildi. Erbil’in şu anda evinde dinlendiği bilgisi verildi.

EN SON JÜLİDE ATEŞ’İN ’40’ PROGRAMINA KATILMIŞTI

Ünlü şovmen, geçtiğimiz günlerde Jülide Ateş’in sunduğu ’40’ programına katılmıştı. Mehmet Ali Erbil, çocukluk yıllarını anlatırken izleyenleri duygulandırmıştı. Çocukluğunda yaşadığı zor dönemleri anlatan Erbil, annesini sevemediğini anlatırken gözyaşlarına boğulmuştu.

Jülide Ateş’in, “Anne ve babanıza hala öfkeli misiniz?” sorusu karşısında yaşadıklarını ilk defa anlatan Erbil şu ifadeleri kullanmıştı:

“14 yaşıma geldiğimde, üvey baba beni ergen döneme girdiğim için evde istemedi. Annem de çaresiz kaldı, çok sevdiği için saygı duyuyorum, bize sahip çıkamadı. Film gibi, üvey annem de abimi istemedi. Dediler ki bunlara bir yatılı okul bulalım, en yakını baba sanatçı ya, konservatuar olur. İkimizi de konservatuar sınavlarına soktular, ben 14 abim 17 yaşındaydı. Beni üstün yetenek olarak 14 yaşında konservatuara aldılar, ilk öğrenciyimdir. Ağabeyim kazanamadı. Ben yatılı okula girmiş oldum ve annem Ankara’da ben de Ankara’da okuyorum. Yine ilişkimiz hiç normal değil.”

Yaşadıklarını anlatırken gözleri dolan Erbil, “En acısı, hiç unutamadığım, kirli çamaşırlarımı anneme yıkatmıyordu üvey babam. Komşumuz vardı ben komşumuza deterjan alırdım, komşumuz yıkardı benim çamaşırlarımı. Yatakhaneye gelirdim gece ağlardım, ‘Allah’ım ben hiç böyle olmayacağım ben hiç ayrılmayacağım, hiçbir zaman karımla ayrılmayacağım, böyle çocuklarım olmayacak benim’ derdim” şeklinde konuşmuştu.