Mehmet Ali Erbil yine Ece Ronay’ı hedef aldı! “Davet ettiğinde evine gitseydim aramızda bir şey olabilirdi”

Yayın tarihi: 12 Temmuz 2023 Çarşamba 1:38 pm - Güncelleme: 12 Temmuz 2023 Çarşamba 1:42 pm

Fenomen Ece Ronay’ı taciz ettiği gerekçesiyle yargılanan Mehmet Ali Erbil katıldığı YouTube kanalında bir kez daha Ece Ronay’ı hedef aldı. Erbil, “Davet ettiğinde evine gitseydim aramızda bir şey olabilirdi” dedi.

Gökay Kalaycıoğlu’nun sunumuyla Haberler.com’un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programının bu haftaki konuğu Mehmet Ali Erbil oldu. 2 yıl önce klibinde rol aldığı şarkıcı Ece Ronay’ı taciz ettiği gerekçesiyle yargılanan Erbil bir kez daha hedef aldı.

Erbil, “Kız hoş bir şey, ben de bakıyorum, yaklaşıyorum. Kız da nişanlısını sete sokmuyordu ben rahatsız olurum diye. Klip çekimlerinden sonra kız beni dekolteli bir kıyafetle arayarak evine davet etti. Mesajlarda adresini falan verdiği görülüyor. Hangi erkek buna kayıtsız kalabilir? Gecenin bir yarısında seni neden evine çağırır ki? Politik konuşmaları konuşmak için mi? Muhakkak bir şey vardı yani… Benim asistanım Nuray benden daha akıllı. Ben bu konularda gerçekten aptalım. Nuray bana ‘bu kız sizi tuzağa düşürmeye çalışıyor. Biz ona bir olta atalım’ dedi. Sonra Nuray, kıza ‘ben sizi geleceğim, benimle uyuyacak mısın?’ diye yazdı. Kız da mesajı alıp ‘beni taciz etti’ diyerek hemen mahkemeye vermiş. Böyle bir durumdan dolayı dava açıldı. İnsanlar kadınlara kezzap atıyor ama onlara dava açılmıyor. Nuray’la kıza olta atalım derken oltaya düştük. Kız benim açığımı aramak için yaptı, yoksa neden o halde arasın ki? Mahkemeden de hiçbir şey çıkmadı. Birbirimizi görmedik ve yakınlaşmadık nasıl taciz olabilir? Nişanlısı olmasaydı eve gittiğimde bir şey olabilirdi.”

Mehmet Ali Erbil ile gündeme gelen Ece Ronay boşandı