Mehmet Ali Çelebi’den ‘akrabasıyım’ paylaşımına yanıt

Yayın tarihi: 12 Ekim 2022 Çarşamba 7:28 am - Güncelleme: 12 Ekim 2022 Çarşamba 12:29 pm

AKP’ye katılan Mehmet Ali Çelebi’ye akrabası olduğunu iddia eden Ali Haydar Çelebi’den çok sert tepki geldi. Mehmet Ali Çelebi ise kendisinin kan bağı olmadığını söyledi.

Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, AKP’ye katıldı. Çelebi yaptığı açıklamada, AKP’ye katılmasını “Türk Milletinin sesi olarak yoluma Cumhur İttifakı çatısı altında AK Parti’de devam edeceğim. Davet ederek şahsımı onurlandıran Sn.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Şükranlarımı sunuyorum” ifadeleriyle duyurdu.

Mehmet Ali Çelebi ve Metin Fevzioğlu’na Saray’dan destek!

Çelebi’nin AKP’ye katılmasıyla kamuoyunda tepkiler çığ gibi büyürken, bir tepki de Çelebi’nin akrabası olduğunu iddia eden Ali Haydar Çelebi’den geldi. Sosyal medyadan Mehmet Ali Çelebi’ye ateş püsküren Ali Haydar Çelebi, “Bizim kanbağımızı taşıyanlar mayasını Ali’den düşüncesini Mustafa Kemal Atatürk’ten alır. Akraba olarak onunla olan kanbağımızı kabul etmiyoruz” dedi.

Mehmet Ali Çelebi AKP’ye geçti, tepkiler peş peşe geldi! “Oyumu geri ver”

Ali Haydar Çelebi şunları yazdı:

Mehmet Ali Çelebi, AKP saflarına katıldı .Çelebi, “Davet ederek şahsımı onurlandıran Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum” dedi Bizim kanbağımızı taşıyanlar mayasını Ali’den düşüncesini Mustafa Kemal Atatürk’ten alır Akraba olarak onunla olan kanbağımızı kabul etmiyoruz.

Mustafa Kemal Atatürk’ün ismini silmeye çalışan ve Ülkemizin topraklarını peşkeş çeken partiye katılmak hizmet değil, çıkardır, AKP’nin bu ülkeye verdiği zararlara onay vermektir. Oturacağın o koltukta gözyaşları var Katar vatandaşı olarakta görmek isteriz seni.”

Soylu’nun Mehmet Ali Çelebi arşivi: İhanet içerisinde

MEHMET ALİ ÇELEBİ’DEN YANIT

Mehmet Ali Çelebi kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Bu şahısla kan bağım yoktur. Terör örgütleriyle iltisakı vardır. Ne kadar hapis hangi suçtan yatmıştır? Şimdi bunları açıklasın… Şahısla ilgili yargısal işlemler başlatılmıştır.” dedi.