Medeniyet denemesi yine kazayla bitti! Yayaya yol verdiğine bin pişman oldu

Yayın tarihi: 7 Eylül 2023 Perşembe 3:08 pm - Güncelleme: 7 Eylül 2023 Perşembe 3:08 pm

Amasya’da yaya geçidi üzerinde yolculara yol veren bir otomobile arkadan gelen başka bir araç çarptı. Zincirleme kazada 5 kişi yaralandı.

Kaza, Amasya’da Mustafa Kemal Paşa Caddesinde öğleden sonra meydana geldi. DHA’nın aktardığı bilgiye göre, 19 AAF 558 plakalı otomobilin sürücüsü Gamze Aslan, yaya geçidi üzerinde yolun karşısına geçmek için bekleyen yayalara yol verdi. O esnada arkadan gelen Ömer Atılgan yönetimindeki 34 KV 0047 plakalı otomobil, Aslan’ın otomobiline çarptı. Ani fren yapan Ömer Atılgan’ın otomobiline de arkasından gelen Muharrem Eroğlu’nun kullandığı 08 AAV 994 plakalı otomobil çarptı. 3 otomobilin karıştığı zincirleme kazanın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

5 KİŞİ YARALANDI

Kazada; sürücülerden Gamze Aslan, kardeşleri Gizem Aslan, Yağmur Aslan, ve diğer araçlarda bulunan Mine Atılgan ile Muharrem Eroğlu yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerafeddin Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi

İki araç kaza yaptı yolda yürüyen Yasin Eyyup feci şekilde can verdi!