Yenikapı-Hacıosman metro hattının Şişli-Mecidiyeköy durağında bir kişi intihar girişiminde bulundu. Yaşanan olayın ardından istasyon bir süre işletmeye kapatıldı. Metro İstanbul, daha sonra seferlerin normale döndüğünü duyurdu.
Metro İstanbul, M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattı Şişli-Mecidiyeköy istasyonunda bir yolcunun intihar girişiminde bulunduğunu açıkladı. Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, şu ifadeler yer aldı: "M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattı Şişli-Mecidiyeköy istasyonunda bir yolcumuzun intihar girişiminde bulunması nedeniyle Şişli-Mecidiyeköy istasyonumuz işletmeye kapatılmıştır. Seferlerimiz Yenikapı-Osmanbey ve Gayrettepe-Hacıosman istasyonları arasında normal işletme döngüsünde yapılmakta, Gayrettepe-Osmanbey arasında ise ring seferleri yapılmaktadır.""SEFERLER NORMALE DÖNDÜ"
Metro İstanbul, yaşanan olayın ardından metro seferlerinin normale döndüğünü açıkladı. 17.55'te yapılan açıklamada, şu ifadeler yer aldı: “M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattımızda seferlerimiz normale dönmüştür.” https://tele1.com.tr/marmarayda-15-yasindaki-cocuk-raylara-atlayarak-yasamina-son-verdi-1039425/ [caption id="attachment_1071600" align="alignnone" width="690"]
Yenikapı-Hacıosman metro hattının Şişli-Mecidiyeköy durağında bir kişi intihar girişiminde bulundu. Yaşanan olayın ardından istasyon işletmeye kapatıldı.[/caption]
Kaynak: HABER MERKEZİ





