McGregor nakavt oldu

Yayın tarihi: 24 Ocak 2021 Pazar 12:44 pm - Güncelleme: 24 Ocak 2021 Pazar 12:45 pm

Dövüşe yaklaşık 1 yıllık ara veren Conor McGregor’ın dönüşü galibiyetle olmadı. Dustin Poirier, McGregor’u nakavt etti.

 

UFC’nin Abu Dhabi’deki Yas Adası’nda gerçekleştirilen organizasyonunda herkesin merakla beklediği maç büyük bir sürprizle sonuçlandı. Dustin Poirier, bu sporun en ünlü isimlerinden Conor McGregor’ı ikinci rauntta nakavt ederek galibiyete uzandı. İrlandalı sporcu, 13 yıllık kariyerinde ilk kez bir maçı nakavtla kaybetti.

Yaklaşık bir yıllık aranın ardından kafese dönen McGregor, daha önce 2014 yılında karşılaştığı ve ilk rauntta nakavt ettiği rakibi Poirier’ye bu defa mağlup oldu.

McGregor, böylece, UFC kariyerinde üçüncü kez bir maçtan yenik ayrılmış oldu. McGregor bu organizasyonda daha önce Nate Diaz ve Khabib Nurmagomedov’a kaybetmişti.

Maçın ardından mikrofonlara konuşan McGregor, “Bu kadar uzun süre aktif olmayınca bunun üstesinden gelmek zor. Bu kadar basit. Olmam gereken kadar rahat değildim. Üzerimdeki pası atmam ve geri dönmem lazım. Yapacağım şey de bu.” sözlerini kullandı.

Dustin Poirier ise maç öncesinde büyük favori olarak gösterilen rakibine karşı kazandığı için mutlu olduğunu ama sonuca şaşırmadığını söyledi.