Mazhar Alanson’dan Erdoğan’a: Bu ödülü ömrümün sonuna kadar saklayacağım

Yayın tarihi: 13 Aralık 2019 Cuma 1:14 pm - Güncelleme: 13 Aralık 2019 Cuma 1:18 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden ödül alan MFÖ solisti Mazhar Alanson, “Hemen hemen evde hiç ödül görünmüyor bende. Ama bu ödülü ömrümün sonuna kadar saklayacağım” ifadelerini kullandı.

 

Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri Töreni’ne müzik alanında ödül kazanan MFÖ’nün solisti Mazhar Alanson’un AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan ifadeleri sosyal medyaya damga vurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri Töreni’ni takdim etti.

Düzenlenen törende müzik alanında ödül “Türk pop ve rock müziğinde kültürel kimliğin temsiline verdikleri önem ve kırk yılı aşkın süredir devam ettirdikleri müzik çizgilerindeki istikrar ve başarıları dolayısıyla” MFÖ’ye verilirken ödülün takdim edildiği sırada sahneye çıkan Mazhar Alanson’un davranışları dikkat çekti.

Ödülü Erdoğan’ın elinden alan Mazhar Alanson şu ifadeleri kullandı:

“Çok samimi konuşacağım. Bunca yıldır çok ödül aldık maalesef saklayamadım. Taşınmalar oldu, şu bu oldu. Hemen hemen evde hiç ödül görünmüyor bende. Ama bu ödülü ömrümün sonuna kadar saklayacağım.”