Mauro Icardi’nin sponsorlarından biri Dursun Özbek çıktı

Yayın tarihi: 1 Ağustos 2023 Salı 12:30 pm - Güncelleme: 1 Ağustos 2023 Salı 12:30 pm

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Mauro Icardi‘yi kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılıların kesenin ağzını açtığı transferin perde arkası belli oldu. Icardi’nin transfer edilmesi için sponsor olanlardan birinin de Galatasaray Başkanı Dursun Özbek olduğu ortaya çıktı

 

Galatasaray’da iki aylık uzun bekleyişin ardından vuslat gerçekleşmiş, geçen sezonki şampiyonluğun mimarı Mauro Icardi ile taraftarlar yeniden buluşmuştu. Tüm ailesiyle birlikte İstanbul’a gelen Mauro İcardi, Kemer Country’de havuzlu villaya taşındı. Arjantinli yıldızın yeni evi hem Kemerburgaz’daki yeni tesise hem de stada çok yakın.

Icardi’nin Galatasaray’a maliyeti belli oldu

10 MİLYON EURO’YA İMZA ATTI

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Pazar günü RAMS Park’ta düzenlenen imza töreninde ‘Aşkın olayım’ şarkısı eşliğinde bir kez daha sarı-kırmızılı futbolseverlerin karşısına çıkan Arjantinli yıldız için başkan Dursun Özbek, “Kıymetli oyuncumuz Icardi, yıllık yaklaşık 40 milyon Euro’luk teklifi reddederek sponsorlarımızın 4 milyon Euro’sunu karşıladığı toplamda 10 milyon Euro gelire imza atmıştır’ bilgisini verdi.

SPONSOR DURSUN ÖZBEK

Süper starın transferindeki sponsorlardan birinin de Özbek olduğu ortaya çıktı.

1 MİLYON EURO’SU BAŞKANDAN

Aslantepe’de kendisine özel yapılan tezahüratlar nedeniyle bir süre konuşma fırsatı bile bulamayan Başkan, 3 yıllık sözleşmeye imza atan 30 yaşındaki golcünün, her sezon 1 milyon Euro’sunu cebinden karşılayacak.

SÖZLEŞMEDE 4 MİLYON EURO’LUK İMAJ HAKKI VAR

KAP’a garanti ücreti 6 milyon Euro olarak açıklanan başarılı futbolcuya 4 milyon Euro da imaj hakları olarak bonuslar ödenecek.

KALAN PARAYI SPONSORLAR TAMAMLAYACAK

Özbek’in yanı sıra Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur ve kulübün ana sponsorları Sixt Rent a Car ile RAMS Global kalan parayı tamamlayacak.

Simge Sağın’dan Mauro Icardi’ye “Aşkın Olayım”lı “Hoş geldin”