Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara’nın sağlık durumu için korkutan iddia! “İlik biyopsisi yapılacak”

Yayın tarihi: 15 Temmuz 2023 Cumartesi 1:33 pm - Güncelleme: 15 Temmuz 2023 Cumartesi 1:33 pm

Galatasaray’ın, PSG’den bonservisini alacağı iddia edilen Icardi‘nin eşi Wanda Nara’nın sağlık durumu hakkında korkutan bir haber geldi.

Galatasaray taraftarının sabırsızlıkla beklediği Mauro Icardi’nin transferi eşi Wanda Nara’nın sağlık problemi nedeniyle ertelendi. Arjantinli modelin sağlık durumu hakkında korkutan bir haber geldi. Nara’nın lösemi hastalığına yakalandığı iddia edildi.

KARIN AĞRISI ŞİKAYETİYLE HASTANEYE KALDIRILMIŞTI

Arjantinli gazeteci Jorge Lanata’nın Radio Mitre’deki programında belirttiği üzere, Nara’nın lösemi hastalığına yakalandığı iddia edildi. Haberde, bu bilginin Nara’nın yakınlarından üç ayrı kaynağın doğruladığı belirtildi. Nara, geçtiğimiz çarşamba günü karın ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırılmıştı.

“İLİK BİYOPSİSİ YAPILACAK”

Arjantinli gazeteci, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Artık kamuya mal olmuş ama hala gizli olan hastalığın kesin teşhisi için ilik biyopsisi yapılacak. Wanda’nın yakınlarından birkaçı, lösemi tedavisinde uzmanlaşmış Fundaleu merkeziyle iletişime geçti.”

“ICARDI ÇOK ENDİŞELİ BİR ŞEKİLDE ONUN YANINDAYDI”

Gossipeame adlı internet sitesi de sosyal medya hesabından şunları yazdı:

“Wanda, şiddetli karın ağrısı nedeniyle Los Arcos’a getirildi, kan testlerinin sonuçları oldukça kötüydü ve tekrarlanması gerekiyordu. Mauro Icardi, çok endişeli bir şekilde onun yanındaydı…”

Şu anda resmi açıklama yapan tek kişi, Nara’nın babası Andres Nara oldu. Andres Nara, kızının “rutin kontrol için, kendini kötü hissettiği ve durumunu bilmek istediği için” hastaneye gittiğini ve taburcu olduğunu belirtti.

Mauro Icardi transferi ertelendi