Matrix 4 fragmanıyla tepki çekti

Yayın tarihi: 13 Eylül 2021 Pazartesi 9:00 am - Güncelleme: 11 Eylül 2021 Cumartesi 9:51 pm

Matrix 4 ilk fragmanıyla sosyal medyadan tepki çekti. Pek çok izleyici uzun süredir bu fragmanı bekliyordu. Pek çok kişi Keanu Reeves’i bir kez daha Neo rolünde görebilmek için çok heyecanlıydı. Fakat yayınlanan ilk fragman izleyicilerin heyecanını kursağında bıraktı.

Son dönemde John Wick ile özdeşleşen Reeves, pek çok kişiye Matrix 4’te de aynı havayı verdi. Uzun saçları ve salaş tarzı ile Neo’ya pek benzemeyen oyuncu, Matrix 4’ü sabırsızlıkla bekleyenleri de üzdü. Peki çok izleyici kendisini, Matrix 4 yerine John Wick 4 fragmanı izler gibi hissetmiş.

 

Aslında bu serzenişte pek de haksız sayılmazlar. Çünkü yayınlanan fragramnda eski Matrix filmlerinin havası yoktu.

Matrix 4

Bir diğer eleştiri ise filmin senaryosuyla ilgiliydi. Genel olarak izleyiciler Matrix 4’ün Matrix 1 ile paralel bir işleyişe sahip olduğu konusunda hem fikirdi. Yayınlanan fragmanda ilk Matrix filminden pek çok tanıdık sahne gördük.

Muhtemelen Matrix’in içerisinde hapsolan Neo’nun yeniden kurtuluş mücadelesine tanıklık edeceğiz. Fakat bu filmin devamı gelirse bizler için çok da büyük bir sürpriz olmaz. Çünkü Neo Matrix dışına çıktıktan sonra onu nelerin beklediğini görmemiz gerekiyor. Muhtemelen bu kadar detayı tek bir filmde anlatmak çok mümkün olmayacaktır.

God of War Ragnarok için ilk video geldi