Matbaacılar Sitesi’nde yangın! 1 kişi hayatını kaybetti

Yayın tarihi: 21 Eylül 2023 Perşembe 4:35 pm - Güncelleme: 21 Eylül 2023 Perşembe 5:47 pm

Bağcılar’da Matbaacılar Sitesi’nde bulunan bir iş yerinde yangın çıktı. Kontrol altına alınan yangında bir kişi hayatını kaybetti, bir itfaiye eri yaralandı.

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde bulunan Matbaacılar Sitesi’ndeki üç katlı bir iş yerinde yangın çıktı. İş yerinin deposunda bulunan ambalaj malzemeleri ve matbaacılıkta kullanılan kimyasalların tutuşmasıyla yangın kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kontrol altına alınan yangında bir kişi hayatını kaybetti. Yangın sırasında yaşanan ufak patlamalarda bir itfaiye eri hafif şekilde yaralandı. Yaralı itfaiyeci, ambulansla hastaneye sevk edildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Bağcılar İlçesi Yüzyıl Mahallesi Matbaacılar Sitesi’nde, içinde kimyasalların bulunduğu işyerinde çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetmiş, bir itfaiye eri ise yaralanmıştır. Hastaneye kaldırılan itfaiye erinin hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Yangın kontrol altına alınmış olup soğutma çalışmaları devam etmektedir” denildi.

 

Yangında üç kişinin hayatını kaybettiği fabrikanın sahibi tutuklandı