Masumiyet dizisi ters köşe mi yapacak?

Yayın tarihi: 7 Nisan 2021 Çarşamba 3:19 pm - Güncelleme: 7 Nisan 2021 Çarşamba 3:19 pm

Masumiyet’le ilgili seyircinin gözünden kaçmayan bir detay, sevilen dizinin senaryosuyla ilgili flaş bir iddianın gündeme gelmesine neden oldu.

Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır gibi ünlü isimlerin yanı sıra İlayda Alişan ile Serkay Tütüncü gibi parlayan yeteneklerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Masumiyet dizisiyle ilgili izleyicinin gözünden kaçmayan bir detay sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Masumiyet dizisinde 35 yaşındaki İlker Ilgaz karakteriyle aşk yaşayan 19 yaşındaki Ela’nın sevgilisi tarafından taciz ve darp edildikten sonra öldü sanılarak yola bırakılması hikayenin çıkış noktasını oluşturdu.

Seyirciyi sarsan olayın mahkemeye taşınmasının ardından flashback’lerle (geri dönüş) Ela’nın başına gelenler ekrana yansıdı.

Ela’nın başına aldığı darbeler nedeniyle taciz ve darp gecesine dair olayları hatırlayamaması asıl şüphelinin İlker Ilgaz olduğunun kabul edilmesine neden olurken, seyirci tarafından bambaşka bir iddia ortaya atıldı.

Masumiyet’in yayınlanan 5. bölümünde mahkemeye çıkan Ela’nın yaşananları hatırlaması ve o geceye dair detayların ekrana yansıtılması sevilen diziyle ilgili bomba bir iddianın ortaya atılmasına neden oldu.

Mahkemede kendisini darp eden asıl kişinin İlker Ilgaz olmadığı söyleyen Ela, seyircinin şüpheliyi aramasını neden oldu.

Ekrana gelen 5. bölümde Ela’nın hatırladığı darp eden kişinin eldiven takması, Mehmet Aslantuğ’un canlandırdığı Harun Orhun’un dizi afişinde eldivenle görülmesi seyircinin dikkatinden kaçmadı.

Diziyi her hafta ilgiyle takip eden izleyiciler bu detayın ardından, kızı İrem’in etrafında dört dönen ve ‘Örnek baba’ olarak gösterilen Harun Orhun’un asıl şüpheli olup dizinin ters köşe yapacağını savundu.

Masumiyet dizisi her çarşamba saat 20.00’de Fox TV’de ekrana geliyor.

Masumiyet dizisinde değişiklik