Mastürbasyon görüntüleri paylaşılan Kalinic’ten açıklama

Yayın tarihi: 1 Mayıs 2019 Çarşamba 8:27 pm - Güncelleme: 1 Mayıs 2019 Çarşamba 8:30 pm

Nikola Kalinic’e ait olduğu iddia edilen mastürbasyon görüntüsü sosyal medyanın gündemi oldu. Fenerbahçe Beko’da forma giyen Kalinic, konu ile ilgili açıklama yaptı.

Kalinic, Eurohoops’a yaptığı açıklamada olayla ilgili şunları ifade etti:

“Benim iznim olmadan ve bilinçli olarak bana zarar vermek için bazı görüntüler piyasaya sunuldu. Tamamen uygunsuz olan bu görüntüler buna rağmen mahremiyetim ve o dönemki kız arkadaşımla ilgili görüntülerdi. Bu görüntüler ortaya çıktığı için berbat hissediyorum. Bu durum onlara sıkıntı verdiyse ailem, kulübüm, antrenörlerim, takım arkadaşlarım ve sevenlerimden her birinden özür dilemek istiyorum. Mahremiyetimin ihlaline ilişkin soruşturma devam ettiği için konu hakkında daha fazla yorum yapamam.”

NIKOLA KALINIC KİMDİR?

1991 doğumlu olan Sırp kökenli Nikola Kalinic, 2.02 m boyunda olup 3 numaralı pozisyonda oynamaktadır.

2009 yılında Spartak Subotica takımında başladığı profesyone basketbol hayatına Nikola Kalinic, sırasıyla 2010–2013 yıllarında Vojvodina Srbijagas’da, 2013–2014 yıllarında Radnički Kragujevac’da , 2014–2015 yıllarında Crvena zvezda’da devam etmiştir.

Forvet pozisyonunda görev yapan 2,02 metre boyundaki Nikola Kalinic, Kızılyıldız Telekom’un sezonu Sırbistan Ligi, Adriyatik Ligi ve Sırbistan Kupası şampiyonluklarıyla kapatmasında rol oynamıştı.