MasterChef’ten diskalifiye olan Murat Özdemir’i görenler tanıyamadı

Yayın tarihi: 11 Mayıs 2021 Salı 9:51 am - Güncelleme: 11 Mayıs 2021 Salı 9:51 am

“MasterChef Türkiye 2018” yarışmasıyla tanınan, yarışmadan diskalifiye olduktan sonra papağanına işkence ettiği görüntüler infial yaratan Murat Özdemir, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oldu.

TV8’de yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasının ilk sezonunda mücadele eden Murat Özdemir, agresif tavırları ve jüri üyelerinin uyarılarını dikkate almadığı gerekçesiyle diskalifiye olmuştu. Aralık 2018’de sosyal medya hesabından papağanına işkence yaptığı anlara ait görüntüleri paylaşan Murat Özdemir, tüm Türkiye’nin tepkisini çekmişti. Murat Özdemir, sosyal medyada hızlı yayılan videoda, papağanına eziyet ve küfür ederken görülmüştü. Papağanın acı çığlıkları herkesin içini acıtmıştı. Özdemir, yaşanan olayın ardından gözaltına alınmış ve adliyeye sevk edilmişti. Dizinde çıkık, başında da doku zedelenmesi oluşan papağan ise hastanede tüm müdahalelere rağmen ölmüştü. Murat Özdemir, ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedavi gördükten sonra, hayvan hakları savunucuları ve Acun Ilıcalı başta olmak üzere herkesten özür dilemişti.

Özdemir, sosyal medya paylaşımlarına devam ediyor. Sık sık yemek videoları paylaşan Özdemir’in son hali dikkat çekti. Saçlarını uzatıp, sakal ve bıyık bırakan 48 yaşındaki aşçı Murat Özdemir’in paylaşımlarını görenler, yeni imajı ile tanımakta zorlandı.