MasterChef’te 4 kişi final oynadı, Sosyal medya yarışmacı Emir için yıkıldı

Yayın tarihi: 6 Ağustos 2020 Perşembe 2:33 pm - Güncelleme: 6 Ağustos 2020 Perşembe 2:33 pm

MasterChef Türkiye’nin dün akşam yayınlanan bölümünde en iyi turtayı yaparak üst tura çıkmak isteyen 12 yarışmacı kıyasıya mücadele etti. MasterChef’in jurisi Somer, Mehmet ve Danilo şef tadım yaptıktan sonra güzel tabak olmadığı için 6 yarışmacı yerine 4 yarışmacı seçerek final turu oynadı. Emir isimli yarışmacı için ise sosyal medyadan TV 8’e tepki gösterdi.

MasterChef Türkiye, 5 Ağustos Çarşamba akşamı 16. bölümü ile ekrana geldi. MasterChef 2020 ana kadrosunu oluşturacak 16 kişiden biri olmak isteyen yarışmacılar elinden geleni yaptı. Dün akşam bir ilkin yaşandığı yarışmada 3. ana kadro yarışmacısı da belli oldu.

“6 GÜZEL TABAK ÇIKMADI”

Yarışmacılar dün akşam ilk turda orman meyveli tart yaparak yarıştı. Yarışan isimler arasından 6 yarışmacının bir üst tura kalması gerekiyordu. Ancak şefler istedikleri yemekleri yapan 6 yarışmacının olmadığını açıkladı.

Şef Somer Sivrioğlu, “İlk defa bugün 6 tabağa ulaşamadık. Sadece 4 tabağı beğendik” dedi. MasterChef’in jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun değerlendirmelerinin ardından ikinci aşamaya kalmayı başaran isimler ise Özgül, Berker, Sedat ve Seda oldu.

3. YARIŞMACI DA BELLİ OLDU

İkinci turda ise Özgül, Berke, Sedat ve Seda bu defa şeflerin istediği zeytinyağlı vegan bir yemek yaparak yarıştı. Zeytinyağ kullanarak en iyi tabağı yapan ve ana kadroya geçmeyi hak eden isim sürekli final etabını gelen Özgül oldu.

TV8’E TEPKİ

İlk ekrana geldiği günden beri duruşuyla ve yaptıklarıyla beğeni toplayan Emir’in dün final turuna seçilmemesi ise Tv8’e tepki gelmesine neden oldu. Sosyal medyada izleyenler “6 kişi yarışabiliyor 4 yerine 5 kişi çıkarıp Emir’i koymamanız reyting için” dedi.