MasterChef’in ünlü jürisi Danilo Şef darp edildi! Danilo’dan ilk açıklama

Yayın tarihi: 19 Temmuz 2023 Çarşamba 6:06 pm - Güncelleme: 19 Temmuz 2023 Çarşamba 11:10 pm

MasterChef programının İtalyan jürisi Danilo Zanna, iki çalışanı tarafından darp edildi. Olayla ilgili açıklama yapan Danilo, “Konu ile ilgili olarak gerekli şikayetleri emniyet güçlerimize ileteceğiz. Arayan, soran ve merak eden herkese teşekkürler” dedi.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV 8 kanalında yayınlanan, ekranların sevilen programı MasterChef programının İtalyan şefi Danilo Zanna, çalışanları tarafından darp edildi.

TV100’den Barış Ağıl’ın haberine göre, alışveriş merkezi (AVM) Vadi İstanbul’da restoranı bulunan Danilo Zanna, iki kişi olduğu öğrenilen çalışanı tarafından mekanın önünde İzmir şubesinin müdürü ile birlikte darp edildi.

Saldırıya AVM güvenlikleri müdahale etti. Daha sonra polis gelerek tarafları karakola götürdü.

Olayın yeni şube açacak olan Danilo Zanna’nın, mekana eğitime gelen yeni personele bahşiş verilmesini istemesine karşı çıkılması üzerine çıktığı iddia edildi.

Danilo Zanna çocukluk fotoğrafını paylaşıp sordu: Hangimiz daha çok değiştik?

DANİLO ZANNA’DAN AÇIKLAMA GELDİ

Olayla ilgili Instagram hesabı üzerinden açıklama yapan Danilo Zanna, “Bugün yaşanılan tatsız olaydan dolayı çok üzgünüm. Hayatım boyunca şiddetten hep uzak duran ve tasvip etmeyen biri olarak böyle bir saldırıyla karşı karşıya kalmaktan ve tarafı olmaktan son derece rahatsız oldum. Hem ben, hem de şirketlerim şiddete hep karşıydık ve öyle de kalmaya devam edeceğiz. Çok şükür iyiyim ama müdürümüze yapılan saldırıya müdahale etmek zorunda kaldım. Hepimize çok geçmiş olsun. Konu ile ilgili olarak gerekli şikayetleri emniyet güçlerimize ileteceğiz. Arayan, soran ve merak eden herkese teşekkürler” dedi.