Masterchef’in şampiyonu belli oldu

Yayın tarihi: 15 Ocak 2022 Cumartesi 1:43 am - Güncelleme: 15 Ocak 2022 Cumartesi 1:43 am

MasterChef’te finale gelindi. Kıyasıya süren 6 aylık mücadelenin ardından finale kalan isim Eren ve Hasan olmuştu. Masterchef’te finalist olarak yarışan iki isimden biri olan Eren Kaşıkçı şampiyon oldu.

İki yarışmacı, MasterChef’in 14 Ocak Cuma günkü bölümünde büyük finalin ikinci turunda karşı karşıya geldi.

Birinci oyunda Eren 24, Hasan 20 puan, ikinci turda verilen puan sonuçlarına göre Eren 19, Hasan 19 puan ve üçüncü yani son yarışta ise Eren 65, Hasan 59 puan topladı.

ŞAMPİYON EREN KAŞIKÇI

MasterChef Türkiye 2021 sezonu final gecesinde yarışmacılara cuma günü verilen puanlar da eklendi. Böylece bir önceki günkü oylar ile beraber toplamda üç oyun sonunda 134 puan alan Eren MasterChef 2021 şampiyonluğuna adını yazdırdı.

MasterChef’te Geçen yıl otomobil olarak verilen büyük ödül bu yıl da otomobil olarak açıklandı.

EREN KAŞIKÇI KİMDİR?

1989 yılında Kırıkkale‘de dünyaya gelen Eren Kaşıkçı, 32 yaşında ve aslen Tokatlıdır. Bir kardeşi bulunan Eren Kaşıkçı’nın babası asker annesi ise ev hanımıdır. Babasının tayinleri nedeniyle birçok şehirde gezdiğini belirten Eren Kaşıkçı, yarışmaya Gökçeada‘dan katılmaktadır. Evli ve bir çocuk babası olan Eren Kaşıkçı, İlkokulu Balıkesir Edretmit’te, ortaokul Kıbrıs‘ta, liseyi ise Samsun‘da turizm meslek lisesinde okumuştur. Üniversitede ise 19 Mayıs Üniversitesi Turizm Bölümü’nü bitirmiştir.

MasterChef’te korkutan kaza!