Masterchef’i kim kazandı?

Yayın tarihi: 24 Aralık 2018 Pazartesi 6:19 am - Güncelleme: 24 Aralık 2018 Pazartesi 6:19 am

MasterChef’in final bölümü dün akşam yayınlandı. Muhteşem bir heyecana sahne olan yarışmada şampiyon belli oldu. Peki, MasterChef’i kim kazandı? Uğur mu yoksa Kerem mi?

Aylar önce 18 yarışmacıyla başlayan MasterChef yarışması dün akşam sona erdi. Fina haftasında Burcu ve Meltem’in elenmesiyle birlikte, Kerem ve Uğur adını finale yazdırdı. İkili dün akşam kıran kırana bir mücadele sergiledi ve sonunda yarışmayı kazanan isim belli oldu.

MASTERCHEF’İ KİM KAZANDI?

MasterChef’in finalinde Kerem ve Uğur’un farklı farklı lezzetler sunduğu yarışmada heyecan doruktaydı. Somer, Mehmet ve Hazer şef yarışmacılara 10 üzerinden puan verdiler. İlk etabı Kerem alırken Yapılan son oylamada Uğur şampiyonluğunu ilan etti. Uğur böylelikte 100 bin TL’nin sahibi oldu.

UĞUR DUBAİ’DE KEREM SIDNEY’DE ÇALIŞACAK

Finale kalmayı başaran Uğur ve Kerem bu başarıyla birlikte büyük bir fırsat elde ettiler. Yarışmayı kazanan Uğur, Dubai’de harika bir restoranda çalışma fırsatı yakaladı. Yarışmanın ikincisi olan Kerem isim ise Somer Şef’in Avusturalya Sidney’de sahibi olduğu restoranda çalışacak.

MASTERCHEF UĞUR KİMDİR?

Uğur Kardaş 22 yaşında. Bekar olan Uğur, Çanakkaleli. Uğur, küçük yaşlardan beri mutfağa ilgili olduğunu ilk bölümlerden itibaren dile getirmişti.

Uğur, ‘dedelik mesleğini’ sonuna kadar yaşatacağını söylüyor. Özellikle et yemeklerinde iddialı olan Uğur, kendine özgü pişirme yöntemleri ile hem jüri üyelerini hem de izleyicileri zaman zaman şaşırtmıştı.