Masterchef yarışmacısı Millet Bahçesi’ne ‘Macera Köyü’ açtı

Yayın tarihi: 13 Haziran 2022 Pazartesi 8:57 am - Güncelleme: 13 Haziran 2022 Pazartesi 8:57 am

FIRAT YEŞİLÇINAR-TELE 1

Masterchef yarışmacısı Güzide Mertcan, Ümraniye’deki Millet Bahçesi’ne ‘Macera Köyü’ kurdu. Mertcan’ın eşi Mustafa Mertcan, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile yurtdışında görüntülenmişti.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını yaptığı Ümraniye Millet Bahçesi’nde bulunan Macera Parkı, Dof Robotik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Mertcan’a verildi. Mertcan, Masterchef yarışmacısı Güzide Mertcan’ın da eşi.

“Bu Köyde Eğlence Var” sloganıyla açılan Macera Köyü Ümraniye Millet Bahçesi’nde 15 bin metrekarelik açık alanda açıldı.

Mustafa Mertcan (gözlüklü), Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile yurtdışında görüntülenmişti

BELEDİYE BAŞKANI AÇILIŞA KATILDI

2021 yılında açılan köyün açılışı geçtiğimiz günlerde yapıldı. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın da katıldığı açılışta, başkan “Hayırlı uğurlu olsun Ümraniye’ye” dedi.

GÜZİDE MERTCAN DA PAYLAŞTI

Açılışı Masterchef yarışmacısı Güzide Mertcan da sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Mertcan paylaşımında “Türkiyenin en büyük macera köyü @macera.koyu nün bugün açılışını yaptık. Bu özel günde bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürler?” ifadelerini kullandı.

CHP DE ONAY VERDİ

Millet Bahçesi’nde kurulacak işletmelerin onayı 2021 yılında Ümraniye Belediyesi’nden geçti. CHP’li meclis üyelerinin de oyuyla geçen karara göre, Millet Bahçesi’nin işletmesi 10 yıl boyunca kiraya verilebilecek.

İŞLETME DOĞRULADI

TELE 1’in ulaştığı Macera Köyü çalışanları, işletmenin Millet Bahçesi’nde olduğunu, ortaklardan birinin de Güzide Mertcan’ın eşi olduğunu doğruladı.