MasterChef Türkiye’de Sergen son noktayı koydu

Yayın tarihi: 7 Ocak 2022 Cuma 2:22 pm - Güncelleme: 7 Ocak 2022 Cuma 2:22 pm

MasterChef Türkiye‘de Dilara Başaran ile Sergen Özen’in aşk yaşadığı öne sürüldü. Sessizliğini koruyan Sergen, dün akşam Dilara’nın elenmesinin ardından yaptığı paylaşımda son noktayı koydu.

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’nun jüri üyeliklerini yaptığı MasterChef Türkiye’de aylardır mücadele eden yarışmacılarla ilgili çeşitli iddialar ortaya atılıyor. Sergen ve Dilara’nın yakınlaştığı iddiası izleyicileri şaşkına çevirmişti.

PAYLAŞIM GELDİ

Hakların çıkan aşk iddialarına haftalardır sessiz kalan ikiliden beklenen açıklama geldi. Adım adım finale giden yarışmanın dün yayınlanan bölümünde Dilara, yarışmaya veda etti. Sergen de Dilara’nın vedasının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaparak “Yolun açık olsun. Kardeşim gibiydin. İyi bir insan olduğunu herkes çok iyi biliyor. Her şey gönlünce olsun” dedi. Sergen, paylaşımındaki “Kardeşim gibiydin” ifadesiyle haklarındaki aşk iddiasını da yalanlamış oldu. Dilara ise Sergen’in paylaşımını kendi Instagram hesabından yayınlayarak “Teşekkür ederim adaş” notunu ekledi.

MasterChef Türkiye’de flaş değişiklik