‘Maskeye ulaşmak bu kadar zor olmamalıydı’

Yayın tarihi: 7 Mayıs 2020 Perşembe 9:08 am - Güncelleme: 7 Mayıs 2020 Perşembe 9:08 am

Saadet Partisi, maske karmaşasını, “Super Mario” oyunuyla anlattı. “Super Mario”yu “Süper Maske” olarak değiştiren Saadet Partisi, yayımladığı videoyla dikkat çekti.

Türkiye, koronavirüs salgınıyla mücadele etmeye devam ederken, AKP’nin maske uygulaması da sürekli olarak değişiyor. Son olarak, ücretsiz dağıtılacağı duyurulan ve satışı yasaklanan maskelere ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Maske satışına izin vermeyi planlıyoruz. Türlerine göre üst fiyat belirleyerek halkımızı mağdur edecek girişimlerin önünü keseceğiz” demişti. Maske dağıtımının bir türlü düzenli ve eşit bir şekilde yapılamaması da tartışmaları artırmıştı.

Saadet Partisi ise, maske karmaşasını, “Super Mario” oyunuyla anlattı. “Super Mario”yu “Süper Maske” olarak değiştiren Saadet Partisi, yayımladığı videoyla, Super Mario oyununu maskeye uyarladı.

Söz konusu videoda, arka planda, Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu’nun sözlerine de yer verilirken, Erdoğan’ın da maske açıklaması yer aldı.

Saadet Partisi’nin paylaştığı videoda, oyunun sonunda Mario’nun maskeye ulaştığı ve eczaneye girmesi esprili bir dille anlatıldı.

Oyunun sonunda ise şu cümleler yer aldı:

“Önce maske satışı yasaklandı.

PTT ile dağıtılamadı.

E-Devlet ile olamadı.

Telefonlara kod gelmedi.

İş yerlerine ulaşmadı.

Maske satışı serbest bırakıldı.

Maskeye ulaşmak bu kadar zor olmamalıydı.”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu şu ifadelerle görüntüleri paylaştı: