Maske uyarısından kavga çıktı, masa ve sandalyeler havada uçtu

Yayın tarihi: 7 Nisan 2020 Salı 5:51 pm - Güncelleme: 7 Nisan 2020 Salı 5:51 pm

Antalya’da fırına maskesiz girmek istedikleri için işletme sahibi tarafından uyarılan 4 şüpheli, sandalye ve masaları devirerek, fırın sahibine saldırdı. Demir çubukların da kullanıldığı kavga anları, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Kepez ilçesi Habipler mahallesindeki bir fırında dün akşam saatlerinde meydana geldi. Fırına girmek isteyen 4 kişilik bir grubun maskesiz olduğunu fark eden işletme sahibi Cihan Deniz, grubu maske takmaları yönünde uyardı. Uyarıya küfürlü konuşarak karşılık veren grupla Deniz arasında tartışma çıktı.

Grup daha sonra işletmeden ayrılıp yakın arkadaşlarını da yanlarına alarak tekrar işletmeye geldi. Bu defa yanlarında getirdikleri demir çubuklarla hem işletme sahibi hem de çalışanlara saldıran grupla işletme sahibi arasında çıkan kavgada, sosyal mesafe kuralı kalmadı, müşteriler de arada kaldı.

Sandalye, masa ve girişteki çiçek saksıları ile çöp kovasının havada uçuştuğu kavgada, işletme sahibi Cihan Deniz de bacağından bıçakla yaralandı.
Müşterilerin araya girmesiyle ayrılan taraflardan kavgayı başlatan 4 kişilik grup, olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Çağrılan ambulansla hastaneye götürülen Cihan Deniz ise tedavisinin ardından taburcu edildi. Polis ekipleri eşkalini belirledikleri 4 kişiyi daha sonra gözaltına alarak ifadeleri için polis merkezine götürdü.

‘AİLELERİYLE GELİP ÖZÜR DİLEDİLER’

Olayın ardından kavgaya karışan 4 kişilik grubun yakınları işletmeye gelerek, Cihan Deniz’den özür dileyip olayın büyümemesi ricasında bulundu. Şikayetçi olmadığını ancak yaşananların kendilerinden kaynaklı bir durum olmadığını ifade eden Cihan Deniz, “Biz maske kuralını en sıkı şekilde uygulamaya çalışıyoruz. Buna rağmen gelip böyle karşı çıkanlar ve olayı kavga boyutuna getirenler oluyor. Keşke yaşanmasaydı ancak 4 kişinin aile büyükleri gelip özür dilediler konuyu kapattık” dedi.