Maske Kimsin Sen’in final bölümüne Eda Ece’nin sözleri damga vurdu
13 Şubat 2022 Pazar
Hedef gösterilmesinin ardından Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından yayından kaldırılan ‘Maske Kimsin Sen’ programının final bölümüne jüri üyesi Eda Ece’nin sözleri damga vurdu.
FOX TV’de yayınlanan Maske Kimsin Sen programı hedef gösterilmesi ve RTÜK’ün harekete geçmesinin ardından final yaptı. Final bölümünde konuşan jüri üyesi Eda Ece, programın diğer ülkelerde devam ettiğini hatırlattı. Programın final bölümüne katılan konuklar da RTÜK kararına tepki gösterdi.
Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy’un dedektiflik rolünü üstlendiği “Maske Kimsin Sen?” ekranlara veda etti. “The Masked Singer” adıyla tüm dünyada fenomen olan program 9. bölümüyle final yaptı. Yarışmanın final bölümüne Eda Ece’nin sözleri damga vurdu.
“SUUDİ ARABİSTAN’DA BİLE…”
Eda Ece, programın birçok ülkede devam ettiğini vurgulayarak, “Bu ülkede bu kadar kısa sürmüş olması beni çok üzdü” ifadelerini kullandı. Suudi Arabistan’dan örnek veren Ece şöyle konuştu:
“Amerika daha yeni 7. sezona başladı. Suudi Arabistan’da bile 3 ya da 4. sezonda. Bu ülkede bu kadar kısa sürmüş olması beni çok üzdü. Çünkü dansın, eğlencenin, şarkının, mutluluğun olduğu bir yarışmaydı. İçinde başka da hiçbir şey yoktu. Sadece seyirciye bir görsel şölen sunmak, bu can sıkıcı günlerde, farklı formatlar görmek, çok güzel bir fikirdi. Ben şahsen yaptığım işten gurur duyuyorum. Çok sevdik maskeyi biz. Çok üzülüyorum şu anda bittiği için”
Benzer Haberler
Basın Konseyi’nden RTÜK’e tepki: Seçim ortamına girilirken ‘tek sesli medya’ arzusu
30/06/2022 16:49
Yanardağ’dan RTÜK Başkanı’na açık çağrı: 24 Temmuz’da TELE1’e bekliyorum
29/06/2022 22:47
Cemal Enginyurt’tan Soylu’ya RTÜK tepkisi
29/06/2022 20:17
RTÜK üyesi Müge Anlı’yı şikayet etti
17/06/2022 12:16
Türkiye’de gazetecilik siyasi ve ekonomik baskı altında
16/06/2022 10:55
Seferihisar Belediyesi’nden TELE1’e destek ziyareti
13/06/2022 18:25