MASAK tarafından incelemeye alınan Selin Ciğerci canlı yayında ağladı

Yayın tarihi: 27 Ekim 2023 Cuma 1:40 pm - Güncelleme: 27 Ekim 2023 Cuma 1:47 pm

Hakkındaki suçlamalar nedeniyle mal varlığına el konulan Dilan Polat ve Engin Polat’ın ardından MASAK‘ın sosyal medya fenomenlerinden Selin Ciğerci‘yi de incelemeye aldığı ortaya çıktı.

Haftalardır Dilan Polat ve Engin Polat çifti vergi kaçırma ve kara para aklama iddiaları ile gündemdeki yerini korurken ünlü çift hakkında MASAK detaylı bir rapor hazırladı. Soruşturma kapsamında Polat Ailesi’nin mal varlıklarına el konulurken yurt dışına çıkış yasağı da getirildi. Bu olayın ardından diğer sosyal medya fenomenlerinin de incelenmeye başlandığı ortaya çıktı. Kara para aklama iddiaları ile gündeme gelen Selin Ciğerci katıldığı canlı yayında iddialar karşısında gözyaşlarını tutamadı.

Dilan Polat ve Engin Polat’a ait iş yerlerine baskın! Çok sayıda cihaz ve belgeye el konuldu

MASAK’ın kendisini ve tüm sosyal medya fenomenlerini inceleme altına aldığını söyleyen Ciğerci, “Baksınlar. Hemen sonuçlansın. Kim suçluysa girsin hapse çeksin cezasını. Çok uzadı” dedi. Selin Ciğerci, “5 yıl içinde 40 milyon TL’den fazla vergi ödedim. Kara para aklama olayım varsa beni Taksim Meydanı’na koyun ben orada kendimi asarım” diyerek gözyaşlarına hakim olamadı.

Selin Ciğerci, kızıyla birlikte ülkeyi terk ediyor! “Kıymetimizi bilsinler”

Canlı yayında hakkındaki iddialara isyan eden Selin Ciğerci, şu ifadeleri kullandı:

“Herkes iyi olsun, mutlu olsun derken her şeyden o kadar sıkıldım ki… Yaşamadığım lincin hiçbir türü kalmadı. Ben hep sessiz kaldım ama bir tek buna cevap veririm. Benim annem ve babam böyle şeylere dayanamaz. Eğer ki kara para aklamada benim adım varsa bu işe bakan kimse bana müebbet hapis cezası verin derim. 5 sene içerisinde vermiş olduğum vergi 40 milyon TL’den fazla. Hala da vergi borcum var onları da parça parça ödüyorum. Her iş insanının olduğu gibi. Dilan Polat konusunda da eğer böyle bir şey yaptıysa zaten ortaya çıkar dedim. Ben konuştuğumda olaylar buralara kadar gelmemiş kara para aklama olayı yoktu. Zaten varsa hem benim hem onun ortaya çıksın”

Dilan Polat’tan Soylu’ya övgüler: Her şey için yazamam

Eski MASAK başkan yardımcısından ‘Dilan Polat’ uyarısı! “Servetlerini kurtarabilirler”