Marvel’s Avengers oyunu sonunda tanıtıldı

Yayın tarihi: 13 Haziran 2019 Perşembe 11:41 am - Güncelleme: 13 Haziran 2019 Perşembe 11:41 am

Uzun bir süredir geliştirme aşamasında bulunan Marvel’s Avengers oyunu sonunda tanıtıldı. Square Enix oyun için hikaye odaklı bir de tanıtım videosu yayınladı. İşte detaylar.

Marvel’s Avengers oyunu sonunda tanıtıldı. Şu aralar Marvel ve Avengers isimlerinin son derece popüler olduğunu söyleyebiliriz. Geçtiğimiz Nisan ayında gösterime giren Avengers Endgame muazzam bir gişe başarısı sergilemişti. Hali hazırda 2.7 milyar dolarlık hasılata erişen film, Avatar’ı geçerek gelmiş geçmiş en çok hasılat elde eden yapım olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Genel anlamda bu kadar popüler olan bir markanın oyun dünyasına adım atmaması büyük hayal kırıklığı olurdu. Bu durumu az çok ön gören Marvel, Square Enix’e Avengers temalı bir oyun hazırlaması için tam yetki verdi.

Nitekim Square Enix, Crystal Dynamics ve Eidos Montreal işbirliğiyle geliştirilen Marvel’s Avengers oyunu geçtiğimiz gün tanıtıldı. Yayıncı ekip oyun için bir de tanıtım videosu yayınladı. Dilerseniz bu videoda aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yayınlanan video oyunun oynanış dinamikleri hakkında bilgi vermiyor. Fakat Avengers oyununun nasıl bir hikayeye sahip olduğunu bu video ile çözmek mümkün.

Avengers ekibinin yeni genel merkezi ve Helicarrier uçak gemisinin tanıtıldığı günde yaşanan olaylar sonrası ekip dağılıyor. Çünkü yaşanan talihsizlikler sonrası pek çok sivil hayatını kaybediyor. Bu olaylardan yaklaşık 5 yıl sonra, dünya yeni bir tehditle karşı karşıya kaldığında insanlığın tek umudu yine Avengers ekibi oluyor.

PC, PS4, Xbox One ve Google Stadia için geliştirilen yapım 15 Mayıs 2020’de raflardaki yerini alacak. Yani oyunun satışa sunulmasına henüz 1 sene var diyebiliriz.

Mayıs’ta en çok hafif ticari araç satan markalar

<>

Amazon Türkiye ’den Avrupa’ya önemli bir yol açtı