Marvel şovları Disney+’a geliyor

Yayın tarihi: 25 Şubat 2022 Cuma 8:00 am - Güncelleme: 24 Şubat 2022 Perşembe 2:35 pm

Yakın zamanda Netflix platformundan kaldırılan Marvel şovları Disney+’a geliyor. Ancak bu uygulama şimdilik belirli bir bölge ile sınırlı olacak.

Daredevil, Jessica Jones ve diğer yapımların 16 Mart’tan itibaren Disney+’da olacak. Ancak bu Marvel showları şimdilik yalnızca Kanada’da yayınlanacak. Çok sevilen süper kahraman şovları 1 Mart’ta Netflix’ten ayrılmıştı. Marvel showlarının Disney+’a geçiş yapılması şaşılacak bir uygulama olmadı. Bu yapımların diğer ülkelerde ne zaman sunulacağı belli değil. Ancak Engadget’e göre başka bir yerde de yayınlanmaya başlamaları sadece an meselesi.

Marvel

Şu anda bu showların Disney+’a mı yoksa Hulu gibi Disney’in sahip olduğu hizmetlere mi ulaşacağı belli değil. Bununla birlikte, Disney, Hulu üzerinden de bu yapımları yayınlamaya başlarsa yayın akışında bazı bölünmelere sebebiyet verebilir. Netflix hazi hazırda sağlam bir izleyici kitlesine sahip olduğu için Marvel showlarının platformdan ayrılması kendi kitlesinde ciddi bir kayba sebebiyet vermeyecektir. Özellikle Squid Game ile birlikte rekor gelirler elde eden Netflix daha çok Asya yapımlarına yönelmiş durumda diyebiliriz. Bununla birlikte animelerin canlı aksiyon versiyonlarına da odaklanan Netflix buradan ciddi bir kitle elde ediyor. Ancak geniş izleyici yelpazesinden ufak da olsa bir kısmı kaybetmek platformun çizmek istediği imajı zedeleyebilir. Bu nedenle Marvel showlarının Disney+a’a geçmesi Disney’e ciddi bir izleyici kitlesi kazandıracaktır.

Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer ön siparişe açıldı