Marvel severlere müjde! Marvel Rivals ücretsiz olacak

Yayın tarihi: 28 Mart 2024 Perşembe 2:43 pm - Güncelleme: 28 Mart 2024 Perşembe 2:43 pm

Marvel sever oyunculara müjde niteliğinde haber geldi. Marvel Rivals isimli oyun ücretsiz olarak piyasaya sürüleceği kaydedildi.

Tamamen ücretsiz olacağı açıklanan Marvel Rivals oyunu, mayıs ayında piyasaya sürülecek. Oyunda Marvel evreninden birçok ikonik kahramanı kontrol edebileceğimiz açıklandı.

Benzersiz bir haritada geçeceği ve Marvel fanlarının kendi süper kahraman ekibini kurmasına izin vereceği söylenen oyunun, ne kadar stabil bir performans vereceği ise şimdiden merak konusu oldu. İlk etapta sadece PC platformu için çıkacak yapımın, şimdiden büyük bir oyuncu kitlesine sahip olacağı öngörülüyor.

HANGİ KARAKTERLERLE OYNAYABİLECEĞİZ?

Oyunun içereceği başlıca karakterler ise Black Panther, Spider-Man, Iron Man, The Punisher, Doctor Strange, Groot, Hulk, Loki, Luna Snow, Rocket Raccoon, Magik, Star-Lord, Magneto, Peni Parker, Mantis, Namor, Scarlet Witch ve Storm olarak öne çıktı.

 

Çıktığı zaman tam 18 tane iyi ve kötü süper kahramana yer verecek yapımın, bu sayıyı zaman içinde daha da artıracağı söyleniyor. Ayrıca oyun için uzun dönemli ve kapsamlı bir güncelleme garantisi de şimdiden verilmiş durumda.

 

Kaynak: TELE1