Marvel dizileri 16 Mart’ta Disney+’a geliyor

Yayın tarihi: 4 Mart 2022 Cuma 8:00 am - Güncelleme: 4 Mart 2022 Cuma 8:11 am

Disney+ geçtiğimiz günlerde Kanada’da Marvel Netflix şovlarını sunacağını duyurmuştu. Şimdi bu yayınlar daha geniş kitlelere ulaşacak.

Disney+, 16 Mart’tan itibaren ABD’de Daredevil, Jessica Jones ve diğer eski Netflix Marvel filmlerini sunacağını doğruladı. Yapımlar arasında Agents of SHIELD da mevcut olacak. Disney, daha aile dostu materyallere alışmış ebeveynlere yönelik içerikler sunmaya devam edecek. Marvel yapımlarında yetişkinlere yönelik içerikler olabileceği için Disney+ herkesin içerik ayarlarını yeniden gözden geçirmelerini tavsiye ediyor.

Disney+

 

16 Mart’tan itibaren Disney+‘ı ilk kez kullandığınızda, ebeveyn denetimlerinizi güncellemeniz istenecek. Profil başına içerik derecelendirme seviyeleri, hesaplar için PIN kodları gibi güncellemeler eklenecek. Ayrıca çocuk profilleri için “Kid-Proof” soruları belirleme seçeneğine sahip olacaksınız. Mevcut ayarlara bağlı kalmayı da tercih edebilirsiniz. Hizmet, Afrika, Avrupa ve Orta Doğu gibi yerlerde bunun gibi stratejiler kullandı, ancak şimdi bu yaklaşımı ABD’ye genişletiyor.

Disney, yetişkinlere yönelik dizilerin daha çok yer aldığı Hulu yerine Netflix dizilerini Disney+’a getirmeyi seçti. Şirket, Marvel hayranlarına tek bir yerde daha fazla içerik sunmanın en mantıklı hamle olacağını düşünüyor. İçerikleri “daha geniş bir kitlelere” ulaştırmayı hedefleyen şirket aynı platformda Marvel yapımlarını sunmayı seçti. Ebeveyn denetimleri, Disney+’ın hem güvenini hem de itibarını korumasına yardımcı olacak.

Marvel yapımlarının iki gün önce (1 Mart) itibariyle Netflix’ten ayrılması planlanıyordu.  Netflix, 2019 yılına kadar tüm Marvel şovlarını iptal etti. Disney de Hawkeye ve Spider-Man: No Way Home’da eski Netflix karakterlerini sınırlı bir şekilde sundu. Şirket basmakalıp temiz Disney imajını korumaya hevesli olsa da bu kalıba tam olarak uymayan içeriğe ilgi duyan aboneleri çekmeye kararlı.

Redmi Buds 3 kablosuz kulaklık incelemesi