Martha Stewart, Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya aşkını belgeledi!

Yayın tarihi: 3 Şubat 2020 Pazartesi 1:28 pm - Güncelleme: 3 Şubat 2020 Pazartesi 1:33 pm

Spor müsabakalarına olan ilgisiyle dikkat çeken Acun Ilıcalı, dün akşam gerçekleştirilen Super Bowl LIV’i yerinde izlemek üzere Amerika’ya gitti. Acun’un bu geziye yalnız çıkmadığı ise ünlü sunucu Martha Stewart’ın paylaşımı ile belli oldu.

Acun Ilıcalı’nın bir süredir adının anıldığı Çağla Altunkaya ile olan aşkı dünyaca ünlü yemek programı sunucusu Martha Stewart’ın bir paylaşımı ile bir kez daha belgelenmiş oldu. Geçtiğimiz yaz Acun’un sürdüğü motosikletin arkasında görülen Çağla Altunkaya bu defa onunla birlikte Amerika’ya Super Bowl finalini izlemeye gitti.

ACUN HESABINDAN PAYLAŞTI

Acun Ilıcalı bu seyahatiyle ilgili sosyal medya hesabından bol miktarda paylaşımda bulunsa da asıl bomba, sunucu Martha Stewart’ın hesabında patladı. Ünlü sunucunun Amerikan futbolu müsabakası sırasında çektiği bir selfiede Acun Ilıcalı ve sevgilisi Çağla’nın finali başbaşa izlemeye gittiği görülüyor. Şeyma Subaşı ile boşandıktan sonra adı birçok kişiyle anılan 50 yaşındaki Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yaz aylarında yakınlaştığı 20 yaşındaki Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başladı.

TV8’İN ÇEKİMLERİNDE GÖRÜNTÜLENDİ

Geçtiğimiz yaz ayında birlikte Ilıcalı’nın motoruna binen ardından da bir teknede görüntülenen 50 yaşındaki Acun Ilıcalı ile 20 yaşındaki Çağla Altunkaya’nın aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. O Ses Türkiye’nin yılbaşı özel bölümünde ise Altunkaya’nın çekimlerde olması hatta bir ara sahne kenarında oynarken görüntüsünün ekrana verilmesi ikilinin aşk iddialarını güçlendirmişti.

ŞEYMA’DAN ACUN’UN YENİ AŞKINA İLK YORUM

Eski eşinin yeni ilişkisi hakkında ilk kez konuşan Şeyma Subaşı ise ilginç bir çıkışta bulunmuştu. Ilıcalı ile arasında 21 yaş fark olan Subaşı, Ayça Çağla Altunkaya hakkında soruları yanıtsız bırakmak istemiş ancak sonra da Altunkaya’nın Ilıcalı’dan 30 yaş küçük olmasına değinerek “O konu hakkında yorum yapmayayım. Çok küçük ama galiba” demişti. Subaşı, Altunkaya’nın kendisine benzetilmesi hakkında da “Bilmiyorum, görmedim benziyor mu?” şeklinde konuşmuştu.