Mars Satürn Karesi olumsuzlukların süreceğinin işareti

Yayın tarihi: 26 Ağustos 2020 Çarşamba 7:24 pm - Güncelleme: 26 Ağustos 2020 Çarşamba 7:25 pm

Astrolog Demet Hoşman, Mars Satürn karesini yorumladı. Demet Hoşman, Mars ve Satürn gezegeninin olumsuzluğunun Türkiye ve dünya için sıkıntılı bir süreç olacağını belirtiyor.

2020 yılı boyunca bolca duyduğumuz bir açı kalıbından söz etmek istiyorum. Doğum horoskoplarında bu açıyı gördüğüm zaman hayatın bazı yönlerinin zorlu geçeceğinden söz ederim.

Sağlık olarak kemik kırıklarını, kemiklerle alakalı rahatsızlık ve ameliyatları simgeler.

Erkek ve kadın horoskopunda farklı yorumlanır.

Bir kadının horoskopunda Mars, kişinin hayatına girecek olan erkekler ile alakalı bilgi verir. Mars ve Satürn gezegeninin olumsuzluğu bir kadın için zorlu erkekleri simgeler. Ağır dersler erkeklerden gelecek ve bu derslerin yaşamın hangi bölümünde daha yoğun olarak yaşanacağı ve bitip bitmeyeceği ise haritalara uygulanan ilerletme yöntemleri ile bulunur.

Astrolojiyi fırtına öncesi uyaran Meteoroloji gibi kabul edebilirsek yaşanacak olumsuz olaylarla ilgili önceden fikir sahibi olabilir ve önlemler alabiliriz.

Birebir danışmanlıklarımda bu açıyı gördüğüm zaman kişileri uyardığım gibi bugün bu açının Dünya ve Ülkemiz açısından etkilerinden söz etmek istiyorum.

2019 Mart ayından beri paylaştığım yazılarla, 2020 yılının çok zorlu geçeceğini özellikle belirterek takipçilerimi uyarıyorum. Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsü ve diğer olumsuzluklar ne yazık ki hala devam ediyor.

OLUMSUZ AÇILARIN BİTİŞ TARİHİ: 24 OCAK 2021

24 Ağustos günü başlayan Mars ve Satürn arasındaki zorlu açı kalıbı 11 Ekim tarihine kadar devam edecek.

11 Ekim itibarı ile birbiri ile olumsuz açıdan çıkacak olan gezegenler 7/ 24 Ocak 2021 de ise Boğa-Kova aksında yine kare açı içinde olacaklar.

Burçlar değişse de, kısa nefesler aldırsa bile gezegenlerin olumsuz açıları 24 Ocak 2021 tarihine kadar devam edecek.

“2021 yılının diğer aylarında yeniden olumsuz açı yapmayacaklar mı?”

Tabi ki yapacaklar ama 2020 yılında Mars uzun süre geri harekette olumsuz açıda bulunduğu için doğal olarak açının olumsuzluğunu uzun bir sürede yaşadık ve maalesef daha da yaşayacağız.

TERÖR, FELAKET, EKONOMİK KRİZ

Akrep burcu ülkemiz için de üstteki tarihlerde ciddi toprak kayması felaketleri, maden kazaları ve ne yazık ki COVİD-19’da artışlar görüleceği gibi tüm dünyayı saran polis / asker ve halkların karşı karşıya gelmesi bir kıvılcım gibi başka ülkelere de sirayet edebilir.

Terör, çatışmalar, banka soygunları, ekonomik kriz tüm dünyayı etkisine alacak. Duyarlı olmak, sözlerimize, yazılarımıza dikkat etmek zorundayız.

Dayanışma ve yardım içinde olmalı sadece kendimizi düşünmekten uzak kalmaya çalışmalıyız.

Kişisel bazda hayatımıza olumsuz katkıları olan, kötülükle uğraşan insanların daha çok sahnede olacağı bu süreçte, her birimiz korunma kalkanlarımızı takmalıyız.

“Bu nasıl olacak?” İnatla daha iyi insan olmaya çalışacağız ama kötüden de korkmayacağız.

Cengiz Han’ın dediği gibi ‘Korktuğumda sığınacak hiçbir yerim kalmamıştı, ben de korkmayı bıraktım’. Çünkü bazı insanlar fitne, kötülük ve zulüm uygularken karşı taraf sustukça geri çekilmek yerine daha fazla zalim olabiliyorlar.

Doğru bildiklerimizin arkasında olabilirsek, düşenin elinden tutup başkasına yapılan haksızlığı kendimize yapılmış gibi düşünüp savunabilirsek, dünyanın daha güzel bir yer hale gelmesi için çorbada bir tuzumuz olabilir diye düşünüyorum.

Bazı insanların birkaç yıldır artan farkındalıkları ve uyanışları devam edecek. Maalesef hala uykuda olanlar ise daha çok sarsılacak.

Küçük dokunuş ve sesleniş ile uyanmayanlar hızla silkelenir.

Öfkeleri doğru düşünmelerini engelleyen, gözünü kin ve nefret bürümüş insanlarla daha çok karşı karşıya geleceğimiz bu süreçte iyi ile kötü keskin çizgilerle birbirinden ayrılacak.

Finansal anlamda büyük zorlukların başladığı bir süreçteyiz. Ülkemiz açısından da ekonomik krizin izlerini birkaç yıl boyunca deneyimleyeceğiz.

Aşırı harcamalar içinde olanlar, bir çantası gariban bir ailenin bir yıllık kazancına denk gelenler, yaptığınız her harcama göze batabileceği gibi bir anda tepetaklak da olabilirsiniz.

Dengeler değişecek.

İnsan veya hayvan fark etmez ‘Aç olan ava çıkar’.

Zorunlu ihtiyaçlara yönelip gereksiz masraftan ve lüksten kaçılması gereken bu süreçte; önlemler almak ve ekonomik davranmak adına toplumun güçlü bireylerinin de örnek olması gerekir.

Tok karnınızı sıvazlarken aç birine “dayan” demeniz onu saldırganlaştırabilir.

Bu bilince varabilen, kişiliğini iyi yönde dönüştüren, iğneyi kendine batırabilen, merhametini aklı ile kullananlar ayakta kalacak.

Düşen ve sizden destek isteyen kişilere karşı duyarlı olun. Sesli – sessiz tüm çığlıkları ayrım yapmadan duyun.

Siz elinizden gelenin en iyisini yapın, olan veya olmayan hayrınızadır.